20. jún. 2023 o 18:46
mob, TASR, Koktejl

Boris Kollár s plačom odišiel z tlačovky: Viete, čo to je? Keď vám hodí vlastné decko?!

placeholder
Predseda NRSR Boris Kollár (Sme rodina).
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Premohli ho emócie.

Domáca politika
20. jún. 2023 o 18:46
Boris Kollár s plačom odišiel z tlačovky: Viete, čo to je? Keď vám hodí vlastné decko?!

Premohli ho emócie.

Predseda Národnej rady (NR) SR a hnutia Sme rodina Boris Kollár odmieta medializované vyjadrenia jeho expartnerky a matky dvoch synov Barbory Richterovej. Vidí za tým politicky motivovanú snahu o očiernenie jeho i jeho hnutia v rámci predvolebnej kampane. Vyhlásil to na utorkovej tlačovej konferencii a dodal, že za tým všetkým môže byť známy konkurzný právnik Zoroslav Kollár.

Kollár tvrdí, že ak by jeho expartnerke išlo o vyššie výživné, požiadala by o to na súde. Odmieta, že by nemal záujem sa so svojimi synmi stretávať. Viac sa dočítate TU.

DOSTALA PÁR FACIEK

Na tlačovej konferencii sa objavila aj Patrícia Vitteková, ktorá bola spolu s bývalým manželom Róbertom Vittekom, svedkom incidentu vo vile na Miami, kde boli obaja pozvaní ako jeho hostia. Richterová v trestnom oznámení opisuje, že ju Kollár pred 11 rokmi zbil do bezvedomia.

Kollár na tlačovej konferencii priznal, že jej dal pár faciek, ale okamžite s Patríciou vysvetlili, čo ho k tomu viedlo. „Barbora začala hystericky kričať na Borisa, mala asi 20 rokov, Arturko bol vtedy malý. Hodila ho asi z piatich metrov, keby tam nebola taburetka a Boris ho nezachytil, dnes by bol mŕtvy. Áno, dal jej vtedy pár faciek, ale tie by som jej dala aj ja. Veď ho použila ako zbraň,“ vyhlásila Vitteková a ešte predtým dodala, že našli asi ročného Artura so žiletkou v ruke, zakiaľ Richterová spala.

„Nebudem sa za to ospravedlňovať. Malý ešte nevedel chodiť, dnes tu už nemusel byť. Najskôr sme ratovali to decko a keď som videl, že žije, tak som mal zatemnenie. Vybehol som po nej a dostala pár faciek. Bol som v takom šoku a emočnom vypätí, že som nevedel, čo mám robiť,“ doplnil po Vittekovej Kollár.

Koniec tlačovej konferencie bol maximálne emotívny. Keď sa jeden z prítomných novinárov pýtal viac na incident z Miami začal na neho kričať a so slzami v očiach odišiel. „Viete, čo to je? Keď vám hodí vlastné decko? Čo tu skúšate na mňa?“