09. jún. 2023 o 07:30
žani, Koktejl

Úprimná Jasmina Alagič: Extrémny strach zo vzťahu s Rytmusom!

placeholder
Jasmina a Rytmus si často vyznávajú lásku.
Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic

Uplynuli už 4 roky od rozprávkovej svadby Jasminy Alagič (33) a Patrika Rytmusa Vrbovského (46).

Celebrity
09. jún. 2023 o 07:30
Úprimná Jasmina Alagič: Extrémny strach zo vzťahu s Rytmusom!

Uplynuli už 4 roky od rozprávkovej svadby Jasminy Alagič (33) a Patrika Rytmusa Vrbovského (46).

Svoje áno si povedali v krásnom Zámku v Pezinku a moderátorka naozaj vyzerala ako princezná. O svadobné šaty sa jej postarala návrhárka Jana Pištejová. Pre manželov to bol výnimočný a nezabudnuteľný deň.

Láska medzi nimi nevyprchala ani po štyroch rokoch. Pri manželke ukazuje drsný raper svoju nežnú stránku. Na výročie jej napísal krásne vyznanie na Instagrame. Jasmina je podľa neho nádherná bytosť, plná lásky a detského nevinného šťastia. "Táto zásadná žena v mojom živote mi zmenila všetko o 180 stupňov. Priznám sa, že jej mindset je pre mňa inšpiratívnou školou života, obrovské zrkadlo a dar. Nebyť jej, tak by som veľa vecí pochopil oveľa neskôr a možno aj nepochopil," začal Rytmus.

"Beriem ju ako môj životný dar, ktorý ma má osvietiť a ukázať, čo je pravý život. Bez jej bytia by som bol prázdny karierista bez citov so svojimi lovami a zlatými platňami. Viem, že ten hore mi ju poslal, aby som pochopil, čo je život v pravej chvíli a iná šanca nebude. Si môj anjel spásy a ďakujem za to že si. Som hrdý na moju manželku. Za všetko, čo robíš, čo pre teba znamená rodina, to aká si mama a veľa ďalších rodinných vecí. Si moja spása," vyznal sa z citov Rytmus. "Milujem ťa viac ako včera. Viem, že som niekedy neni 100%, ale budem," sľúbil.

Späť na začiatok ich vzťahu sa obzrela aj moderátorka. V úprimnom príspevku neostala nič dlžná svojej otvorenosti a autenticite. "Takto pred niekoľkými rokmi som bola totálne rachnuté dievča, čo malo extrémny strach zo vzťahu s Rytmusom. Lebo ‘kto vie čo je vlastne zač‘, lebo ‘nechcem byť tak veľmi na očiach‘, lebo ‘budem môcť mať ešte stále moju krásnu obyčajnú realitu?‘" vírilo jej vtedy mysľou.

Keď sa vrátili na miesta v Budapešti, kde sa po prvýkrát držali za ruky, mala úplne iné myšlienky. "Dnes, keď som tam bola ako nekonečne šťastná manželka (nekonečne u*ebaného, ale zároveň najviac milujúceho) Paťa, mama nášho syna si hovorím len jediné: Dobre, že si sa z toho všetkého neposr*la!" napísala Jasmina.