19. mar. 2024 o 20:00
izabela, Koktejl

Chodíte na verejné WC? Muž varuje pred týmito škvrnami na toaletnom papieri: Môže ísť o život!

Dane Jones sa o tento poznatok podelil na TikToku so svojimi 7,9 miliónmi sledovateľov.

Zaujímavosti
19. mar. 2024 o 20:00
Chodíte na verejné WC? Muž varuje pred týmito škvrnami na toaletnom papieri: Môže ísť o život!

Dane Jones sa o tento poznatok podelil na TikToku so svojimi 7,9 miliónmi sledovateľov.

Tvorca obsahu z USA sa podelili o málo známe nebezpečenstvo. V klipe, ktorý bol zobrazený viac ako 6,7 milióna krát, Dane zdieľa fotku toaletného papiera s malými vpichmi na boku.

Dane Jones sa na TikToku rozhodol prezradiť, že tieto malé škvrny na toaletnom papieri robia užívatelia drog, ktorí si utierajú ihly, informuje Daily Mail. Americký tvorca obsahu vyzval svojich 7,9 milióna sledovateľov, aby sa o toto málo známe nebezpečenstvo podelili s rodinou a priateľmi, pretože im môže zachrániť život. Tí mu v komentároch poďakovali.

„Ak váš toaletný papier na verejných toaletách vyzerá takto, mali by ste čo najrýchlejšie odísť. Ak sa pozriete pozorne, uvidíte množstvo drobných červených krvavých škvŕn. To nie je z niekoho krvavého nosa alebo malej nehody. To je od niekoho, kto si čistí ihly - presnejšie špinavé ihly,“ uvádza hviezda sociálnych médií.

„Majte na pamäti, že ak používate tento toaletný papier na čistenie, stačí jedna malá kvapka krvi, aby sa dostala do vášho organizmu. Ľahko by ste sa mohli nakaziť vírusom na celý život, ako je HIV/AIDS, hepatitída C a hepatitída B. Je naozaj smutné vidieť, ako sa verejné toalety používajú na čistenie špinavých ihiel," pokračoval.

„Ak by ste predsa len náhodou použili tento toaletný papier, vaša šanca, že sa nakazíte vírusom HIV, je dosť malá, keďže táto štatistika hovorí, že jeden z 300 zdravotníckych pracovníkov, ktorí sa náhodou pichnú ihlou od niekoho s HIV, sa naozaj nakazí. V prípade hepatitídy B však môže byť pravdepodobnosť až jedna ku trom, ak pracovník nebol očkovaný,“ vysvetlil.

„Ak na verejných toaletách uvidíte takto vyzerajúcu rolku toaletného papiera, okamžite to oznámte personálu, aby ju vymenil, a držte sa od nej čo najďalej,“ uzatvára Dane.

Toto odhalenie zanechalo v jeho sledovateľoch šok, keďže jeden z nich napísal: „Toto je moje znamenie, aby som už nikdy nepoužíval verejné toaletné papiere.“ Ďalší dodal: „Ďakujem za túto dobrú informáciu.“