28. mar. 2023 o 17:00
NK, Koktejl

Keď matka zbadala po pôrode svoje dieťa, bola v šoku: Ako sa zmestil do môjho brucha?!

placeholder
Elle porodila veľké dieťa.
Zdroj: instagram/elleleonard

Tak toto nečakala.

Zahraničné správy
28. mar. 2023 o 17:00
Keď matka zbadala po pôrode svoje dieťa, bola v šoku: Ako sa zmestil do môjho brucha?!

Tak toto nečakala.

Žena ostala po pôrode prekvapená. Na svet totiž priviedla poriadne veľké dieťa. „Môj syn je MOHUTNÝ. Zavinujem ho do plienok a šatiek, aby nevyzeral taký obrovský,“ povedala matka, ktorá stále nemôže uveriť aké veľké bábätko porodila.

Elle na Tiktoku zdieľala video seba a jej novorodenca Liama, ktorý meria viac ako 200 cm. Matka malého Liama teraz zavinuje do šatiek, aby vyzeral menší, informoval The Sun. Hovorí aj o tom, ako musela po piatich dňoch prejsť na väčšiu veľkosť plienok, lebo z nich tak rýchlo vyrástol.

„Po prvé, keď nie je zabalený ako detské burrito, je gigantický,“ začala mladá mamička. Neskôr ukázala svetu aj veľkosť jeho nožičiek, keď nie je v zavinovačke, ktorý doplnila popisom „Už sa nečudujem prečo to tak bolelo, keď kopal v bruchu... POZRITE NA TIE NOHY!“.

Ako sa zmestil do môjho brucha? Stále tomu nechápem,“ povedala Elle. „Prišla som aj na to, že bábätká sú neustále hladné – každé tri hodiny na minútu presne, čo znamená neustále odsávanie mlieka. Ale najdôležitejšie je, že som si uvedomila, že tohto chlapca nesmierne milujem,“ zakončila.