15. júl. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Adela Vinczeová povedala pravdu o synčekovi na plné ústa: Toto vyšlo najavo až po 8 mesiacoch!

placeholder
Moderátorka Adela Vinczeová
Zdroj: instagram/viktorvincze

Až po 8 mesiacoch vyšlo najavo pohlavie ich adoptovaného dieťatka.

Domáce promi
15. júl. 2023 o 06:00
Adela Vinczeová povedala pravdu o synčekovi na plné ústa: Toto vyšlo najavo až po 8 mesiacoch!

Až po 8 mesiacoch vyšlo najavo pohlavie ich adoptovaného dieťatka.

Na konci minulého roka zazvonil manželom telefón a život sa im obrátil na ruby. Adela a Viktor Vinczeovci sa totiž dozvedeli, že po troch rokoch čakania na adopčnom zozname, sa im splní sen. Mohli si zobrať domov vytúžené bábätko a moderátorka sa netají tým, že to bola láska na prvý pohľad.

Až doteraz boli ďalšie detaily o drobcovi zahalené rúškom tajomstva. Známi manželia museli podpísať mlčanlivosť a tak nesmeli hovoriť verejne o veku, pohlaví, mene a ani odkiaľ je dieťatko. Po dlhých mesiacoch Adela konečne odhalila, či vychovávajú synčeka alebo dcérku. "Áno, je to chlapec. Je nám jasné, že už aj širšie okolie to zachytilo," potvrdila pre portál pluska.sk šťastná mamina.

Otázkam o adopcii sa Adela nevyhla ani v podcaste S nami, kde prehovorila o procese, ktorým si aj s Viktorom prešli. Moderátorov nesmierne zaujímalo, ako prebieha výber dieťatka.

"Práveže tam nie je výber. Ty si môžeš napríklad stanoviť nejaké kritéria. Je to tak, že si môžeš určiť, či chceš dievča, chlapca. Niekto si určí, že nechce napríklad rómske dieťa," vymenovala a prezradila, že oni to nespravili a s manželom si neurčili žiadne kritérium.

Známa moderátorka sa chopila materských povinností a vo veľkom odmieta pracovné ponuky. Verná zostala len rádiu a svojej televíznej relácii Trochu inak. Úspešný formát si fanúšikovia môžu vypočuť aj ako podcast, s ktorým zožala prvý úspech. Doma jej po novom zdobí poličku cena za podcast roka.

"Ste super kamoši. Fakt si to vážim a prepáčte, že sem tak málo prispievam, ale s mobilom v ruke som len počas denných spánkov a vtedy som rada, že smsky a maily poriešim. Ale myslím na Vás. Toto mi však nedalo nepoďakovať," odkázala nedávno Adela. O tom, že je dieťatko jej prioritou svedčí aj priznanie v deň 6. výročia svadby. Blondínka si vtedy sypala popol na hlavu, že má plný mobil fotiek bábätka a žiadnu s Viktorom.