11. apr. 2024 o 12:55
krsk, Koktejl

Rozčúlený Attila Végh to schytal za voľby, Korčoka nazval "gádžom", drsný verejný odkaz: Môžu mi...

placeholder
Slovenský MMA zápasník Attila Végh.
Zdroj: instagram/veghattila

Známy Slovák sa vyjadril k najnovšej kritike na jeho osobu.

Domáce promi
11. apr. 2024 o 12:55
Rozčúlený Attila Végh to schytal za voľby, Korčoka nazval "gádžom", drsný verejný odkaz: Môžu mi...

Známy Slovák sa vyjadril k najnovšej kritike na jeho osobu.

Slovenský bojovník zmiešaných bojových umení Attila Végh sa pred voľbami podelil o to, že bude voliť Petra Pellegriniho. Krátko po uverejnení príspevku sa na neho zniesla vlna kritiky, ktorá sa vystupňovala, keď jeho preferovaný prezidentský kandidát vyhral. Dospelo to až do bodu, kedy prišiel o spoluprácu so známou značkou. Cez CNN Prima NEWS poslal odkaz všetkým kritikom.

"Dnes som obdržal e-mail, ktorým ma istá komerčná značka “trestá” za to, že som slobodne prejavil pri voľbe prezidenta svoj súkromný politický názor a presvedčenie v domnienke, že žijeme v krajine, kde sa to slobodne prejaviť môže," uviedol k záberom komunikácie medzi manažérom a klientom, ktoré nájdete v galérii nad článkom.

Viaceré značky a spoločnosti môžu v zmluvách žiadať, aby boli osobnosti apolitické. Krátko pred voľbami absolvoval Attila rozhovor pre CNN Prima NEWS, ktorý však zverejnili až po hlasovaní Slovákov.

"To, že som dal svoj názor a ľudia ma akože lynčovali za to, to je veľmi zlé. A druhá vec, že hovoria, že som športovec a nemám sa starať do politiky. To je jedna vec, že som športovec, ale som občan Slovenskej republiky, som otec. Tým, že som občan a otec, tak mám nejaké právo, aby som povedal názor, takže pre mňa je Peter Pellegrini sympatický, poznám ho, vie sa vyjadrovať. Má moju sympatiu," rozohnil sa Attila.

Potom spomenul aj druhého kandidáta spôsobom, z ktorého mohol stúpnuť tlak zase voličom opačného tábora. "Toho druhého gádža... Som v živote nepočul o ňom, neviem, že existuje. Samozrejme sa tí ľudia do mňa púšťali. Ale len tí ľudia, ktorí sú na tej druhej strane. To znamená, nech mi neberú môj názor, veď on môže takisto zobrať telefón a natočiť svoj názor. Ja mu nič nepoviem na to, lebo to je jeho osobná vec," pokračuje.

"Nemôže mi niekto hovoriť, že som vybitý, zapredanec, že dúfam, že Karlos ťa dobije. A že ma nenávidí. Tak ma nenáviď, môžeš mi ísť ob**zať vaj*á a choď, kam chceš. Absolútne ma nezaujímajú takí ľudia. Tam oni ukážu svoj charakter. Keby poviem tú druhú stranu, tak ma hladkajú. Ale necítim to tak," rozvášnil sa Attila.

"Povedali, že politika nepatrí do športu. A keď kuchári v kuchyni hovoria, stavbári na stavbe? Reagujem na tých ľudí, ktorí ma urážali, aj im odkazujem takto verejne, že môžu mi ob**zať vajcá a môžu si vytrieť r*ť s mojím hajzel papierom, aby ma podporili. Ďakujem krásne," zakončil v rozhovore známy zápasník.