27. máj. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Rytmusovej Jasmine praskli nervy: Mne sa rozum zastavuje, absolútny grc!

placeholder
Rytmus a Jasmina majú rovnaký zmysel pre humor.
Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic

Známa moderátorka si nebrala servítku.

Celebrity
27. máj. 2023 o 05:30
Rytmusovej Jasmine praskli nervy: Mne sa rozum zastavuje, absolútny grc!

Známa moderátorka si nebrala servítku.

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (33) žije svoj vysnívaný život po boku rapera Patrika Rytmusa Vrbovského (46), s ktorým má synčeka Sanelka (3). Na sociálnych sieťach často rozoberá problematiku partnerských vzťahov, ale to, čo prišlo tentoraz, ju ohromilo.

Keď fanúšikom povolila klásť jej na Instagrame otázky, prišla jedna, ku ktorej veru mala čo povedať! Neznáma Slovenka jej napísala, že sa milujú so ženatým mužom. A že žiaľ nevie odísť od detí. Príspevok nájdete v galérii pod článkom.

"Žiaľ, nevie odísť od ženy a detí? A ty by si s tým vedela žiť? Že si bola súčasťou rozbitia rodiny? Mne sa normálne rozum zastavuje. Viem, že je to problém v prvom rade toho chlapa, pretože ak mu jeho manželstvo dlhodobo i napriek snaženiu nevyhovovalo, mal ho ukončiť ako chlap. A nie ako ako zbabelec udržiavať pomer s matkou svojich detí a zároveň s inou ženou," uviedla pobúrená Jasmina.

Otázku aj s odpoveďou nechala zverejnené vo svojich príbehoch. "Je pre mňa absolútny grc aj to, že akákoľvek žena povie niečo v štýle - bohužiaľ, nevie odísť od detí - v tomto prípade Boha ani nespomínaj, spytuj si svedomie a jediné, o čo ho môžeš požiadať, je odpustenie," uzavrela Jasmina.