03. jún. 2023 o 05:00
krsk, Koktejl

Sokyňa z Ruže pre nevestu víťazku nešetrila: Drsné slová na adresu Petrany!

placeholder
Sokyňa Petranu nešetrila.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Hľadanie lásky vyvrcholilo vo veľkolepom finále romantickej šou.

Celebrity
03. jún. 2023 o 05:00
Sokyňa z Ruže pre nevestu víťazku nešetrila: Drsné slová na adresu Petrany!

Hľadanie lásky vyvrcholilo vo veľkolepom finále romantickej šou.

Šou Nevesta pre milionára sa túto jar vrátila na obrazovky TV Markíza pod novým názvom Ruža pre nevestu. Slobodný a atraktívny podnikateľ Tomáš Tarr (29) dostal na výber z 18 žien, ktoré postupne spoznával v exotickom Turecku. V každej epizóde sa v honbe za pravou láskou musel rozlúčiť s jednou alebo hneď viacerými súťažiacimi. Vo finále, ktoré sa konalo na Slovensku, si vyberal medzi Mirkou a Petranou.

Posledné súťažiace Mirka (26) a Petrana (21) nemohli byť rozdielnejšie. Mirka z východu má silný vzťah ku zvieratám. Okrem toho sa vrcholovo venovala krasokorčuľovaniu, po ktorom presedlala na veterinu. Petrana z Bratislavy je študentka psychológie a zarába si pomocou kanála na YouTube. Miluje autá a motorky a chce pokračovať v kariére na sociálnych sieťach.

Drsné slová na adresu Petrany

Vyjadrenia Mirky o Petrane pred Tomášovým finálnym výberom šokovali. "Ona veľmi dobre vie, čo robí. Naozaj hrá na všetky noty. Ona vyslovene udiera na tú podvedomú chlapskú sexuálnu stránku, ona toto presne vie, aj keď možno sa ho nejakým spôsobom nedotýka, ale ona vie presne, čo robí. Vie zahrať tú svoju rolu chudinky. Presne od začiatku vedela, kedy má čo povedať," nešetrila ju Mirka.

"Myslím si, že ona vôbec nie je sprostá, ale má ešte veľmi dlhú cestu pred sebou, aby sa zladila sama so sebou a aby sa dala dokopy," povedala otvorene krásna blondínka.

S Mirkou mal od začiatku Tomáš najviac rande a všetko s ňou bolo podľa jeho slov bezchybné. Jedna vec sa mu však nedala prehliadnuť v dlhodobom horizonte. Petraninej sokyni v láske nakoniec povedal aj to, čo by sa nepočúvalo ľahko žiadnej žene.

Mirka to dotiahla až do finále Ruže pre nevestu.
Mirka to dotiahla až do finále Ruže pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

"Od začiatku viem, že si veľká bojovníčka, ktorá sa naozaj nikdy nevzdáva. Niekedy som mal však pocit, že až príliš tlačíš na pílu. A ja pri tebe nemôžem dýchať, keď na mňa tlačíš," priznal Tomáš. "Je mi to veľmi ľúto, ale necítim k tebe to, čo by som chcel," dodal. Boj o srdce podnikateľa a influencera vyhrala mladučká študentka zo západu.

Ako reagovala na to, že nevyhrala boj o Tomášovo srdce samotná Mirka? "Tomášova voľba ma absolútne nehnevá, je to naozaj to, čo robí a cíti. Ja som to pochopila, keď mi povedal, že hlava mu hovorí niečo iné ako srdce. Nemôžem povedať, že som to nečakala, lebo aj vtedy keď sme prišli tri dievčatá za Tomášom a snažili sa mu niečo povedať, tak on proste nás tri úplne odpísal a vybral si už vtedy Petranu," spomenula veľký konflikt v Turecku s tým, že podľa nej sa mladšia súperka stále dostávala do role obete a Tomáš ju chcel stále ochraňovať.