Zaujímavosti
photo Foto
video Video
24. okt. 2023 o 18:00
emd, Koktejl

Obrovské poníženie nevesty na vlastnej svadbe: Sledujte ženícha! Toto by mu mnohé neodpustili...

Svadobný trapas mnohých nahneval.

Zaujímavosti
24. okt. 2023 o 18:00
Obrovské poníženie nevesty na vlastnej svadbe: Sledujte ženícha! Toto by mu mnohé neodpustili...

Svadobný trapas mnohých nahneval.

Životná koučka Shawnda z Atlanty v Georgii nedávno ukázala klip nemenovaného páru, ktorý stál pred oltárom, keď sa muž pokúšal zažartovať so svojou nastávajúcou manželkou. O šokujúcom momente napísal Daily Mail.

Video zobrazuje moment, kedy majú zaľúbenci prečítať sľuby. Ženích vysvetlil, že si svoj napísal na kus papiera. Potom vytiahol papier z vrecka obleku a roztvoril ho. Keď nevesta zistila, že na zadnej strane papiera je veľkými písmenami napísané „pomôžte mi“, poriadne ju to prekvapilo. Okamžite jej zamrzol úsmev na tvári a svojho vyvoleného dokonca udrela kyticou do ramena.

Niekoľko ľudí v sále po prečítaní nápisu vybuchlo do smiechu, vrátane osoby, ktorá video nahrala, zatiaľ čo ostatní sedeli v trápnom tichu. Nevestin výraz sa okamžite zmenil zo zamilovaného na rozzúrený. „Ja si len robím srandu, je to vtip,“ zareagoval ženích na celú situáciu.

„Vôbec to nie je vtipné,“ začala Shawnda svoju reakciu na video. Mladá žena mala k tomuto nevkusnému momentu čo povedať a vysvetlila, že si neváži typ mužov, ktorý je schopný strápniť a ponížiť nevestu v jej výnimočný deň len kvôli lacnému žartíku. „Nemám úctu k takým mužom, ktorí využijú tento deň, túto príležitosť na lacný humor. Nie je to čas na vtipy. Nápis ‚pomôžte mi‘, akoby vás tá žena držala ako rukojemníka?“ povedala rozhorčene.

„Nestálo to ani za to, dav bol mŕtvy. Kvôli čomu tú ženu ponížil? Aby sa tá jedna žena, čo drží kameru, mohla trochu zasmiať?“ pokračovala nahnevane. „Bol to neškodný žart alebo verejné poníženie?“ spýtala sa Shawnda v popise svojho videa, ktoré má viac ako 852-tisíc zhliadnutí.

Mužovo správanie malo za následok tisíce odpovedí od ľudí, ktorí boli rovnako pobúrení ako Shawnda. „Jej tvár... Bola zdrvená,“ napísal jeden človek. „Bola taká vzrušená, keď si mala vypočuť tie sľuby…“ pokračoval druhý. „Ja by som hneď odišla,“ znel ďalší komentár. „Prečo títo ľudia prosia, aby s nimi dievča chodilo, plačú, keď sa pokúsi odísť, požiadajú ju o ruku, minú kopec peňazí na svadbu a potom urobia toto?“ spýtal sa niekto iný.

„Nechala by som ho pred oltárom a uvideli by sme, kto sa dočká veľkého poníženia. Skutočná láska = úcta,“ komentovala ďalšia žena. „Ona s najväčšou pravdepodobnosťou strávila mesiace plánovaním každej sekundy toho výnimočného dňa a jediné, na čo on vynaložil nejaké úsilie, bolo TOTO,“ hnevala sa ďalšia.

„Možno by si ho mala vziať tá žena s kamerou, keď si myslí, že je taký vtipný,“ zažartoval niekto iný. „Utratiť peniaze a celý život snívať o tej krásnej chvíli, aby vám potom partner spravil toto, je smutné,“ znel ďalší komentár.

Niektorí ľudia sa však pýtali, či to celé nebola len scénka alebo či to nebolo nahrané kvôli sledovanosti. Iní trvali na tom, že to tak nemohlo byť na základe reakcie nevesty, ako aj zdeseného výrazu sobášiaceho. „Tvár úradníka hovorí za všetko. Ako muž vyzerá veľmi sklamane a rozpačito a bojí sa o ženu,“ opísal niekto vo svojom komentári.