31. mar. 2024 o 23:42
vmr, Koktejl

Veľké prekvapenie: Z Let’s Dance vypadol TENTO pár! Viktor Vincze ledva hľadal slová

placeholder
Piate kolo Let's Dance.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Diváci rozhodli.

Celebrity
31. mar. 2024 o 23:42
Veľké prekvapenie: Z Let’s Dance vypadol TENTO pár! Viktor Vincze ledva hľadal slová

Diváci rozhodli.

Nablýskanej tanečnej šou museli dať zbohom. 9. ročník populárnej tanečnej šou Let’s Dance je v plnom prúde. V nedeľu bolo piate kolo venované folklóru a špeciálnym porotcom bol kráľ tanečného parketu, obľúbený herec Ján Koleník.

Koleníka privítali obrovským potleskom. Ján momentálne hviezdi v markizáckom seriálovom hite Dunaj. Koleník vyhral Let’s Dance v roku 2022, v roku 2023 bol porotcom. A sám priznal, že sa tento rok veľmi rád vrátil na "miesto činu".

"Najmä si chýbam ja sám v tejto šou. Žartujem. Sledujem šou naozaj od prvého kola. Škoda, že nemôžem vidieť všetkých, ktorí ste tu od začiatku. Teším sa mimoriadne. Rok hrám toho Waltera zamračeného Klausa v tom Dunaji. Chcem byť teraz taký prívetivejší, nechal som sa zarásť kvôli dnešnému večeru. A cítim sa komfortne," vyznal sa Koleník.

Na konci šou však prišlo k smutnému momentu. Let’s Dance opäť musel opustiť ďalší pár. "Fíha, za mňa prekvapenie," povedal moderátor Viktor Vincze, ktorý ťažko hľadal slová, keď zbadal obálku s menami vypadnutých. Tento krát vypadli: Juraj Bača a Patrícia Piešťanská.

Module ITT: Let's Dance