18. aug. 2022 o 13:41
vmr, Koktejl

Nevera! Tereza zo Svadby na prvý pohľad: Hnusne ma podviedli

placeholder
Hrdličky Milan a Tereza.
Zdroj: instagram/tereza_benda

Ako jediná z mála našla v zoznamovacej reality šou lásku!

Celebrity
18. aug. 2022 o 13:41
Nevera! Tereza zo Svadby na prvý pohľad: Hnusne ma podviedli

Ako jediná z mála našla v zoznamovacej reality šou lásku!

Tereza Benda sa prihlásila do markizáckej Svadby na prvý pohľad, aby si našla spriaznenú dušu. Ani vo sne by jej však nenapadlo, že tam skutočne nájde životného partnera, ktorého už pred šou poznala. Sympatický Čech Milan sa prihlásil do šou, hneď ako sa dozvedel, že jeho kamarátka Tereza je jednou z neviest.

Obaja sa do seba šialene zaľúbili a pár mesiacov po televíznej svadbe prišla na rad tá skutočná. Hrdličky Tereza a Milan sú už rok manželmi. Atraktívna blondínka však priznala, že jej predošlé vzťahy neboli žiadnou prechádzkou ružovou záhradou a neskrýva ani to, že občas vie aj poriadne žiarliť. Pre TV Markíza priznala, že za všetkým je nevera.

Mala som ťažké a zložité vzťahy. Musím sa priznať, že ma v minulosti aj hnusne podviedli. Zanechalo to vo mne stopu, a preto som teraz taká, že dôverujem na 99 %, ale treba občas muža skontrolovať jedným očkom. Naposledy som asi žiarlila pri Milanovi, keď napísal kolegyni do práce na narodeniny a ja som ani nevedela, že nejaká ženská kolegyňa existuje,“ povedala pre TV Markíza Tereza na rovinu.