08. aug. 2022 o 05:00
žani, Koktejl

Tereza a Milan zo Svadby na prvý pohlaď: Prečo spolu nespávame v jednej posteli!

placeholder
Milan a Teraz sa stali manželmi aj v reálnom živote.
Zdroj: instagram/milan_benda

Aký majú na to dôvod?

Domáce promi
08. aug. 2022 o 05:00
Tereza a Milan zo Svadby na prvý pohlaď: Prečo spolu nespávame v jednej posteli!

Aký majú na to dôvod?

Starý byt im bol už pritesný a tak si našli nové hniezdočko lásky. Účastník markizáckej reality šou Svadba na prvý pohľad Milan ako jeden z mála ľudí našiel v tomto televíznom experimente pravú lásku. Krásna blondínka Tereza mu učarovala na prvý pohľad a práve kvôli nej sa do šou prihlásil a nakoniec sa mu podarilo získať si jej srdce.

Plány do budúcna

Manželia sa z nich stali aj v reálnom živote a šťastne si spolu nažívajú v Prahe. I keď sú len dvaja, vecí majú habadej a tak sa rozhodli presťahovať. Hľadanie nového bývania neprebiehalo hladko. Niekoľko obhliadok im nevyšlo a tento byt bol pre nich naozaj vymodlený. "Pri tomto byte sme si ale naozaj priali, aby sme tu mohli bývať, a aj sa nám to podarilo,“ prezradila Tereza pre markiza.sk.

Opäť išli len do podnájmu, no to by sa v priebehu najbližších rokov malo zmeniť. "Obaja sa zhodneme v tom, že v horizonte dvoch rokov chceme rozšíriť rodinu a kúpiť si buď vlastný byt, alebo ak nám možnosti dovolia, postaviť dom,“ prezradila nevesta zo šou.

Prečo spávajú oddelene?

Najviac času trávi dvojica v obývačke. Po návrate z práce majú svoju rutinu a sledujú spolu televíziu. Gauč sa však často mení aj na Terezinu posteľ. Manželské hádky za tým však nehľadajte. "Deje sa to pravidelne a nie je to z dôvodu hádky. Napríklad je Terezke v spálni horúco, alebo chcem mať na noc otvorené okno a to jej zas nie je príjemné. Tak sa presunie na gauč," prezradil dôvod Milan. Dodal, že po hádke by ju nenechal spať niekde nahnevanú. Manželka ho pohotovo opravila, že to ona by prišla za ním.