Zahraničie
photo Foto
video Video
01. mar. 2023 o 19:00
aza, Koktejl

Rodičia sa vzali po smrti dcérky († 17 mes.): Na svadobnej FOTO zbadali detail, z ktorého mrazí!

placeholder
Tahlia sa podelila o svoje svadobné fotky na sociálnej sieti TikTok.
Zdroj: TikTok/leah29murphy

Z ich svadobnej fotografie behá mráz po chrbte!

Zahraničie
01. mar. 2023 o 19:00
Rodičia sa vzali po smrti dcérky († 17 mes.): Na svadobnej FOTO zbadali detail, z ktorého mrazí!

Z ich svadobnej fotografie behá mráz po chrbte!

Manželia ostali ohromení po tom, čo si všimli strašidelný detail na svojej svadobnej fotografii, píše denník The Sun. Udrel im do očí len niekoľko mesiacov po tom, čo ich malá dcérka zahynula pri tragickej nehode.

Rodičia Tahlia Brown a Cecil Murphy utrpeli zdrvujúcu stratu svojej dcéry Taidyn, ktorá sa utopila v nafukovacej vírivke v rodinnom dome v Gracemere v Queenslande. Dievčatko previezli do nemocnice, kde ho uviedli do kómy, ale na druhý deň zomrelo v náručí svojej mamy. Batoľa malo len sedemnásť mesiacov.

Krátko po tragédii, si smútiaca mama všimla mrazivý detail na fotografii zo svadobného dňa. Na zábere je vidieť Tahliu a Cecila, ktorí sa zosobášili v januári - čo bolo len niekoľko mesiacov po strate malej Totty. Pózujú spolu v zelenej záhrade plnej stromov. Na fotke je však vidieť aj niečo iné. V pozadí si všimli tieň, ktorý pripomína siluetu malého dievčatka.

Tahlia sa s desivým nálezom podelila na sociálnej sieti TikTok, kde zdieľala video so spomínanou fotografiou. „Naša dcéra zomrela 20. septembra 2022. Neverím na veľa vecí, ale verím, že tam bola, aby sa pozerala, ako sa ja a jej otec berieme na jej počesť,” napísala Tahlia do popisu videa. „Neverím v mnohé veci, najmä po nedávnej strate našej dcéry. Myslela som na to, že tam s nami nie je, že s nami nemôže zdieľať náš výnimočný deň. Toto však dokazuje opak,” pokračovala. „Navždy mi budeš chýbať,” zakončila Tahlia.

Sledovatelia v komentároch okamžite vyjadrili svoju úprimnú sústrasť. „Z tohto mi naskočila husia koža, je mi tak ľúto vašej straty. Vaše malé dievčatko tam v ten deň bolo,” napísal jeden z nich. „Spadla mi sánka a potom prišli slzy. To je určite ona,” napísal ďalší. „Človeče, úplne ma zamrazilo. Nechcela prísť o váš výnimočný deň,” napísal tretí komentujúci.

Hororová nehoda sa stala v septembri, keď bola Totty doma s otcom, 6-ročným bratom a ďalšími dvoma deťmi. Bezvládne telo dievčatka objavil jej brat a následne ju odviezli na miestnu policajnú stanicu, kde jej poskytli umelé dýchanie. Totty následne previezli do detskej nemocnice v Brisbane, kde ju uviedli do kómy, ale na druhý deň žiaľ zomrela.

Alyce Pocock, rodinná priateľka, opísala dievčatko ako milé a vždy šťastné. V tom čase práve začalo hovoriť nové slová, ako napríklad mama, otec a šteniatko. Dodala, že Tahlia, Cecil a celá ich rodina utrpeli tú najnepredstaviteľnejšiu, nespravodlivú a tragickú stratu, akú môže ktokoľvek utrpieť.