14. dec. 2023 o 16:00
jž, Koktejl

Habera na FOTO kľačí pred ženou, fanúšičky šalejú: Tajomstvo odhalené?!

placeholder
Paľo Habera chystá na turné prekvapenie.
Zdroj: instagram.com/pavolhabera

Na turné oslávi aj svoje narodeniny.

Domáce promi
14. dec. 2023 o 16:00
Habera na FOTO kľačí pred ženou, fanúšičky šalejú: Tajomstvo odhalené?!

Na turné oslávi aj svoje narodeniny.

Paľo Habera na jeseň oznámil nadchádzajúce turné, ktoré začína v máji 2024 v Česku. Spevák sa už nedokáže dočkať, keďže posledné turné mal pred 5 rokmi. Dokonca kvôli tomu začal chodiť aj do posilňovne a pred pár dňami sa fotkou pochválil na sociálnych sieťach. "Ide turné, o pól roka máme prvý koncert a tak trochu poctivejšie pristupujem k svojej telesnej schránke. Neplánujem sa síce vyzliecť, ale čo keby náhodou," provokuje odkazom fanúšičky.

Fanúšikom často pripomína, že na turné sa neskutočne teší. "Neviem, či už to viete, ale budúci rok ideme zas na turné. Tak ja len pre istotu," napísal k archívnej fotke z predchádzajúceho turné. Habera týmto turné oslávi 60 rokov a 40 rokov svojho trvania kapely Team.

Spevák má však pred turné obavy. "Asi starnem. Dnes spúšťame večer predaj na naše turné a ja mám v bruchu taký ten pocit, ako som mal pred maturitnými skúškami. Otázky v hlave - či ešte niekoho zaujímame a podobné kraviny. Chápete? Po 2000 odohratých koncertoch! Áno, mám pochybnosti - vlastne celú svoju kariéru som v tomto dosť opatrný a radšej nemám veľké očakávania! Ale nervózny som - to priznávam! Jak hovädo!", napísal tesne po oznámení nadchádzajúceho turné.

Jeho obavy však určite neboli opodstatnené, keďže už po mesiaci predali viac ako 35-tisíc lístkov. Vyzerá to tak, že okrem fyzickej stránky Paľo začína pracovať aj na programe koncertov. Jedného z fanúšikov dokonca poteší osobným kontaktom. Na svojich sociálnych sieťach zdieľal spomienkovú fotku z roku 1990, ako kľačí pred ženou na pódiu.

"Pohľad do nedávnej minulosti. Tuším, že sa volala Iveta. Tuším, že to bolo v pražskej Lucerne. Tuším, že to bolo v roku 1990. Tuším, že to niekto z vás zažije budúci rok," prezradil spevák. Fanúšikovia sa zabávajú a píšu, že na kraťasy sa tešia, ktoré má oblečené na spomienkovej fotke. Ženy však pochopili, že pred niektorou z nich pokľakne. "Potom môžem v kľude umrieť," napísala jedna z nich. Fotku nájdete v galérii.