26. mar. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Škandál! Slovenský herec sa zasnúbil s priateľkou, ozval sa jej manžel: Výsmech Vratka z Iné Kafe

placeholder
Spevák a pilot Vratko Rohoň ich zásnuby vysmial.
Zdroj: Facebook/Vratko Rohoň

Hviezda slovenských seriálov prekvapuje.

Celebrity
26. mar. 2023 o 05:30
Škandál! Slovenský herec sa zasnúbil s priateľkou, ozval sa jej manžel: Výsmech Vratka z Iné Kafe

Hviezda slovenských seriálov prekvapuje.

Herec zo seriálov Chlapi neplačú či Nemocnica Peter Makranský (37) sa so svojou novou priateľkou spoznal v divadle, kde ho neraz podporovala rovno z prvého radu, píše Markíza s odvolaním sa na Nový Čas. Po mesiacoch randenia ju teda nepožiadal o ruku nikde inde, ako na javisku. Všetci tlieskali, no nevedeli, že nová snúbenica herca je ešte stále vydatá.

Drsné odhalenie

Odhalil to pomerne drsným spôsobom pilot a spevák kapely Iné Kafe Vratko Rohoň. "Nezvyknem komentovať správanie svojich bývaliek, ale pri tomto sa nemôžem prestať smiať... Holka je stále vydatá za môjho kamoša z prostredia letectva a práve sa čerstvo zasnúbila, priamo na pódiu a ľudia tlieskali dojatím... BTW, kedysi bola zasnúbená aj so mnou.. Blahoželám a vitaj v klube Peter Makranský," potvrdil na Facebooku Vratko informáciu, že s ňou bol zasnúbený aj on.

Snúbenica herca má byť stále vydatá za Vratkovho kamaráta, ktorý je majiteľom leteckej spoločnosti. "S jej manželom som v kontakte na dennej báze a spoločne sa na tom smejeme. Mirka a ten herec svoje zásnuby srdcervúco uviedli, dojato tlieskala celá sála, no pritom nikto nevedel, že ona je ešte stále vydatá. Ako môže niekto požiadať o ruku vydatú ženu a ešte to verejne prezentovať?" čudoval sa pre Nový Čas.

Slovenka podala žiadosť o rozvod v januári. Umiernenejšie reagoval pre denník jej manžel Daniel. Mal sa na informácii pobaviť, no predpokladá, že vie čo robí a je to jej vec.