27. apr. 2024 o 05:30
mob, Koktejl

Stanku z Ruže mala v minulosti zbaliť NAKA: Šokujúci dôvod! Kráska reaguje

placeholder
Stanka Lučková zo šou Ruža pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Mala našliapnuté na kariéru policajtky.

Domáce promi
27. apr. 2024 o 05:30
Stanku z Ruže mala v minulosti zbaliť NAKA: Šokujúci dôvod! Kráska reaguje

Mala našliapnuté na kariéru policajtky.

Hnedovláska Stanka Lučková sa pred niekoľkými rokmi zúčastnila súťaže krásy, kde skončila na druhom mieste a získala titul Miss Earth. Dnes kráska bojuje o srdce Radka Urbanyaka v markizáckej šou Ruža pre nevestu.

Sympatická východniarka mala v minulosti tri vážne vzťahy, no jeden z nich nedopadol najlepšie. „V septembri 2020 bolo pri protidrogovej akcii s názvom Firma na východnom Slovensku zadržaných 11 osôb, ako hlavný podozrivý jej vtedajší priateľ a spolu s ním aj ona sama,“ informoval web Topky.sk čitateľ, ktorý ďalej vysvetlil, že to môže byť dôvodom, prečo je v šou opatrná a ťažšie sa otvára ľuďom.

„Nakoľko sa po vypočutí nezistila jej vedomá účasť na tejto činnosti, 4 osoby vrátane nej boli bez vznesenia obvinenia prepustené. V tom čase však študovala na SOŠ PZ v Košiciach a mala našliapnuté na kariéru policajtky, tá jej následne nebola umožnená,“ prezradil na záver zdroj.

Ku kauze spred takmer štyroch rokov sa pre Plus jeden deň vyjadrila aj Stanka a všetko vysvetlila. Podľa jej slov bola téma drog pre ňu vždy tabu a nikdy by jej ani na rozum neprišlo, že s nimi môže mať súvis jej vtedajší priateľ. „Podľa vyšetrovateľov však pri sebe drogy ani nikdy nemal a žiadne pri ňom nikdy nenašli. V tom čase, keď údajne páchal trestnú činnosť, som veľa cestovala, plnila si povinnosti Miss, z čoho vyplývali sústredenia v Prahe a neskôr aj mesiac na Filipínach. Popri všetkých povinnostiach som ho nikdy nekontrolovala a nemala som žiaden dôvod ho v niečom podozrievať,“ vysvetlila Stanka.