23. apr. 2024 o 09:30
jž, Koktejl

Hrozivá FOTO Kollárovej expartnerky: Známa herečka v zúboženom stave! Čo sa jej stalo?

placeholder
Česká herečka Kateřina Brožová.
Zdroj: Instagram/brozovakaterina

Aj jej sledovatelia si všimli, že už od pohľadu nevyzerá dobre.

Zahraničné promi
23. apr. 2024 o 09:30
Hrozivá FOTO Kollárovej expartnerky: Známa herečka v zúboženom stave! Čo sa jej stalo?

Aj jej sledovatelia si všimli, že už od pohľadu nevyzerá dobre.

Česká herečka Kateřina Brožová (56) učarovala v roku 2006 vtedy len podnikateľovi Borisovi Kollárovi (58). Keď spolu randili, Kateřina tancovala v tanečnej šou Let's Dance spolu s Matejom Chrenom. Dnes známy multiotecko mal v tej dobe len 3 deti a tento prívlastok mu ešte nepatril. Dvojica randila spolu rok, no v tichosti si dali zbohom.

Okolnosti ich rozchodu boli pod rúškom tajomstva až do roku 2021. "Žiadny muž sa so mnou nikdy nerozcházal. Všetci partneri naopak veľmi ľutovali, keď som ich opustila," prezradila Brožová v rozhovore pre redakciu idnes.cz. V minulosti bola vydatá za Zdenka Tomana, syna posledného komunistického ministra poľnohospodárstva, s ktorým má dcéru Kateřinu Tomanovú, no tvorila pár aj s podnikateľom Petrom Kovarčíkom († 61) či mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (55).

Začiatok roku 2024 bol pre Kateřinu obzvlášť ťažký. V januári jej tragicky umrel milovaný psík Jordy, ktorého stratila kvôli chybe veterinárnej kliniky, na ktorej bol počas jej pobytu v zahraničí spoločne s druhým psíkom Maxom. Takmer 15-ročný psík jej uľahčoval stratu Jordyho. Vysoký vek štvornohého priateľa ale priniesol zdravotné problémy a koncom marca im podľahol.

Ako sa zdá, Brožovú teraz zasiahli zdravotné problémy a podľa snímky na sociálnej sieti vyzerá naozaj vyčerpane. "Zdravím vás z postele moji milí. Nič roztomilé aj takto blbo herečky vyzerajú, keď sú choré. Prajem vám zdravý a príjemný víkend," napísala k fotke, ktorú nájdete v galérii. Pod príspevkom sa nazbieralo viac ako 400 komentárov, v ktorých jej sledovatelia prajú skoré uzdravenie. "Tak už na diaľku vidím, že úplne horíte. Nech ste skoro zdravá," napísala jej jedna z užívateliek. Želáme skoré uzdravenie!