14. júl. 2023 o 09:30
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Nevyhnutný zásah záchranárov na Pohode: O pomoc prosil Fero Joke!

placeholder
Fero Joke na Pohode.
Zdroj: Maroš Bednár

Komik počas festivalu utrpel zranenie.

Domáce promi
14. júl. 2023 o 09:30
Nevyhnutný zásah záchranárov na Pohode: O pomoc prosil Fero Joke!

Komik počas festivalu utrpel zranenie.

Obľúbený komik Fero Joke si srdcia fanúšikov získal hlavne svojimi vtipnými videami, ktoré pravidelne zverejňuje na sociálnych sieťach. Okrem toho sa pred pár dňami zúčastnil aj na festivale Pohoda. Nešiel sa zabávať ako väčšina návštevníkov, ale ocitol sa v úlohe moderátora diskusií o dobrovoľníctve. V rozhovore pre Nový Čas priznal, že počas festivalu skončil v rukách záchranárov.

Fero okrem skvelej nálady ukázal aj nohu, ktorú mal previazanú obväzom. Festival plný nespútanej zábavy mu skrížili menšie komplikácie, avšak nešlo o nič vážne. Čo sa mu teda stalo? "Človek sa tu nachodí, lebo tu na letisku je ten runway, ktorý má kilometre. Urobil som viac krokov, a tak som si trošku natiahol achilovku, ale v pohode," vysvetlil večne usmiaty Fero.

Okrem toho priznal, že toto leto plánuje aj dovolenku v Chorvátsku. "Na slovenský Jadran pôjdem, vieš ako. Takže tam. Čo ja tam budem po Dubajoch chodiť, tuto mi je dobre v Chorvátsku," podotkol s úsmevom na perách. V závere rozhovoru dodal, že na dovolenku chce okrem svojho psa a priateľa vziať aj rodičov.