30. mar. 2024 o 10:00
krsk, TASR, Koktejl

Nečakané FOTO Nely Pociskovej a Juraja Loja: Stretnutie po 11 rokoch!

placeholder
Pocisková a Loj v Let's Dance.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Populárna súťaž spojila dve známe tváre.

Domáce promi
30. mar. 2024 o 10:00
Nečakané FOTO Nely Pociskovej a Juraja Loja: Stretnutie po 11 rokoch!

Populárna súťaž spojila dve známe tváre.

Fanúšikovia televízneho rodinného seriálu Búrlivé víno nedávno poriadne zajasali. V treťom kole v tanečnej šou Let's Dance zasadla do poroty ako špeciálny hosť herečka a speváčka Nela Pocisková (33). Jedným zo súťažiacich je jej herecký kolega Juraj Loj (40), s ktorým pred rokmi hrali zamilovaný pár. Nela pri hodnotení svojho kolegu nedokázala byť objektívna a vyznala mu svoje city.

"Moja láska jediná, ty keby si vedel, že ťa budem hodnotiť niekedy, tak ma neopustíš v tom Búrlivom víne. Ďurko môj krásny, no ako môžem byť ja objektívna, povedzte mi. Dúfam, že ste nečakali, že ja budem dnes večer objektívna, pretože ja mám slabosť na tohto človeka," povedala hneď na úvod Nela.

"Ty si pre mňa komplexný umelec. Ty máš toľko talentov, ty vieš úžasne hrať, všetko, čo robíš, premeníš na úspešnú záležitosť. Ty vieš fantasticky spievať, čo sme videli v Tvoja tvár znie povedome, neviem či o tom viete, ale vie nádherne maľovať a kresliť a okrem toho začínaš teraz dokazovať, že aj vieš tancovať," žasla Nela pri kolegovi.

Na Markíze tak išlo prakticky o stretnutie dvoch osobností po dlhých rokoch a rovno na jednej obrazovke. V zákulisí ich bok po boku zvečnil režisér Pepe Majeský. "Búrlivé víno - sezóna 100. Stretnutie po 11 rokoch," napísal pri fotkách hereckých hviezd. Ich úspešný seriál o osudoch dvoch vinárskych rodín spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom pozná azda každý Slovák.