17. aug. 2023 o 16:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Verešová zverejnila fotky s rodinou, fanúšikovia zaostrili na jej syna: Veď on je úplný...

placeholder
Modelka Andrea Verešová.
Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial

Toto fanúšikom nemohlo uniknúť.

Domáce promi
17. aug. 2023 o 16:00
Verešová zverejnila fotky s rodinou, fanúšikovia zaostrili na jej syna: Veď on je úplný...

Toto fanúšikom nemohlo uniknúť.

Niekdajšia Miss Slovensko z roku 1999 Andrea Verešová sa pýši nielen svojím dokonalým vzhľadom, ale aj dokonalou rodinou. Modelka má s manželom Danielom Volopichom dcéru Vanessu a syna Daniela Tobiáša.

Andrea fanúšikov na sociálnej sieti pravidelne zahŕňa fotografiami zo slnečných destinácií a nechýbajú ani zábery jej tela. Tentokrát urobila výnimku a po dlhšom čase ukázala aj svoju rodinku.

Bývalá miss na záberoch opäť predviedla svoj šarm a krásu a nechala sa zvečniť v extravagantných šatách, ktoré viac odhaľovali ako zahaľovali. Po jej boku si zapózoval aj 14-ročný Daniel Tobiáš, na ktorého sa zo strany fanúšikov zvalila lavína chválospevov. "Čas je jediná vec, ktorú nemôžete vrátiť. Strávte ho rozumne a vážte si chvíle, ktoré máte," napísala Andrea k rodinným záberom.

Je viac než jasné, že Andreine gény podedili obe deti. 16-ročná dcéra Vanessa je maminou vernou kópiou a ani ona by sa dozaista nestratila na prehliadkovom móle. Výnimkou nie je ani Daniel Tobiáš, ktorému sa tentokrát ušla o čosi väčšia pozornosť. "Syn je úplný model," odkázala Verešovej fanúšička.

"Andrea, zase nádherná a aj deti sú po tebe krásne," okomentovala ďalšia. "Nádherná rodinka, krásne detičky," znel jeden z mnohých pochvalných komentárov. To, či Andrein syn skončí v modelingových vodách, je nateraz otázne. V prípade, že by sa tak rozhodol, má dozaista našliapnuté k sľubnej kariére. Zábery modelkinho syna, ako aj celej jej rodiny, nájdete v galérii.