23. apr. 2024 o 11:00
mob, Koktejl

Renáta Názlerová na pokraji síl: A je to tu! Nepracujem, neodpovedám, nevládzem...

placeholder
Renáta Názlerová.
Zdroj: instagram/renata.nazlerova

Znova ju dostal.

Domáce promi
23. apr. 2024 o 11:00
Renáta Názlerová na pokraji síl: A je to tu! Nepracujem, neodpovedám, nevládzem...

Znova ju dostal.

Moderátorka a herečka Renáta Názlerová (55) si za posledné roky prešla poriadnymi výzvami. Koncom roka 2020 sa chopila príležitosti a stala sa riaditeľkou centra sociálnych služieb v Pezinku. Od začiatku to nemala jednoduché. Pandémia zasiahla zariadenie plnou silou. Klienti i zamestnanci boli pozitívne testovaní. Pred jej nástupom bolo zaznamenaných bolo aj viacero úmrtí klientov.

V roku 2023 stratila post šéfky v tomto centre a prišli početné zdravotné problémy. „Dlhodobé pracovné nasadenie si vyžiadalo svoju daň - celková únava, postcovidový syndróm, zlomený a prasknutý stavec, posunutá platnička a ženské problémy. Toto je taký stručný sumár,“ odhalila vtedy Názlerová v rozhovore pre Nový Čas. Okrem toho sa pustila do boja so svojou váhou a podarilo sa jej zhodiť 24 kilogramov.

Energická brunetka však musel v týchto dňoch spomaliť. Na svojej sociálnej sieti uverejnila fotografiu covid testu, ktorý ukazuje pozitívny výsledok. „A je to tu. Covid a k tomu 39 teploty. Takže pardon, nepracujem, neodpovedám... Nevládzem,“ napísala k záberu Názlerová, ktorá v minulosti už koronavírus prekonala.