05. jún. 2023 o 19:00
lv, Koktejl

Chlapík necháva svoju priateľku spať s inými mužmi: Dôvod vás zarazí!

placeholder
Pár šokuje svet dohodou o svojom vzťahu.
Zdroj: youtube.com/ Love Don't Judge

Tvrdí, že v ich vzťahu je o mnoho viac dôvery ako v ostatných.

Zaujímavosti
05. jún. 2023 o 19:00
Chlapík necháva svoju priateľku spať s inými mužmi: Dôvod vás zarazí!

Tvrdí, že v ich vzťahu je o mnoho viac dôvery ako v ostatných.

Chlapík, ktorý súhlasil s tým, že jeho priateľka bude spať s inými mužmi, kým on bude v práci, povedal, že je to „príjemný pocit“ vedieť, že je o jeho partnerku postarané. Dodal, že to nepovažuje to za podvádzanie, píše britský Mirror.

Matt (36) chodil so svojou priateľkou Zoe (31) len niekoľko mesiacov, keď jej navrhol, aby spala s inými mužmi. Hoci by táto požiadavka mohla vo väčšine vzťahov vyvolať napätie, Matt trvá na tom, že teraz je medzi nimi v skutočnosti viac dôvery ako kedykoľvek predtým.

„Keď si s tým súhlasila, bol som spokojný. Už pred tým sme sa rozprávali o tom, že som v minulosti bol podvedený, takže som bol celkom rád, že som si našiel niekoho, kto ma nebude podvádzať za mojím chrbtom,“ povedal Matt svojej priateľke počas rozhovoru pre seriál Love Don't Judge (Láska nesúdi). „Posielaš mi fotky a videá, takže nakoniec je to ako moje vlastné amatérske porno,“ pokračoval.

Matt síce priznal, že niekedy cíti žiarlivosť na iných mužov, s ktorými Zoe spáva, ale v skutočnosti je podľa neho žiarlivosť príjemný pocit, pretože vie, že Zoe sa k nemu vráti domov. „Nepovedal by som, že nikdy nie som žiarlivý. Je to celkom príjemný pocit, aj keď je to žiarlivosť. Pretože na konci dňa viete, že na konci dna sa vráti domov ku mne,“ dodal.

Vo videu dvojica z Veľkej Británie tiež prezradila, že odkedy Zoe začala spávať s inými mužmi, navrhla Mattovi, aby to isté robil aj s inými ženami. Teraz dvojica spolu chodí do swingových klubov, kde obaja s radosťou spia s inými ľuďmi. A hoci situácia môže zvonku vyzerať bizarne, dvojica sa nemôže milovať viac.

„Mnohí ľudia si myslia, že je to forma podvádzania, ale nie je to tak, pretože ja nerobím nič za Mattovým chrbtom,“ povedala Zoe. „Nič pred sebou neskrývame. Vôbec nič, pretože to nie je potrebné. Ako hovorím, v tomto vzťahu je viac dôvery ako vo všetkých ostatných,“ súhlasil Matt.