04. okt. 2022 o 13:26
vmr, Koktejl

Jasmina Alagič v slzách: Prvýkrát v živote dokážem otvorene hovoriť o nenávisti!

placeholder
Moderátorka Jasmina Alagič.
Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic

Moderátorka vyjadrila obrovský smútok a rozhorčenie.

Celebrity
04. okt. 2022 o 13:26
Jasmina Alagič v slzách: Prvýkrát v živote dokážem otvorene hovoriť o nenávisti!

Moderátorka vyjadrila obrovský smútok a rozhorčenie.

V nedeľu večer celou krajinou otriasla správa o mimoriadne tragickej havárii v Bratislave. Opitý vodič v plnej rýchlosti narazil do zastávky MHD Zochova, pričom zraneniam podľahlo 5 ľudí. Medzi obeťami sú mladí študenti.

Obrovské nešťastie zasiahlo aj známe osobnosti, ktoré svoje bezprostredné pocity po tragédii vyjadrili na sociálnych sieťach. Medzi nimi je aj jojkárska moderátorka Jasmina Alagič, ktorú tragédia veľmi rozrušila. "Pred pár minútami mi pristala do inboxu správa. Rozplakala ma. Niekoľkokrát. Raz vám ju možno ukážem, ak bude súhlasiť. Nenávidím nezodpovedných ľudí, po včerajšku naozaj prvýkrát v živote dokážem otvorene hovoriť o nenávisti. Ani by som si nepomyslela, že ju dokážem cítiť," napísala otvorene na svoj instagramový účet.

Jasmina okrem veľkého smútku vyjadrila aj rozhorčenie a kritiku voči zákonom na Slovensku. "Opakujem znovu: Ľudia s alkoholom za volantom sú dobrovoľne kúsok od toho stať sa vrahmi. Neexistuje pre to ospravedlnenie. Nedá sa ľudí s látkou, ktorá je inde absolútne legálna (a nie nie som ani za žiadnu návykovú látku, iba konštatujem) zatvárať do basy na 15 rokov a ľudí, ktorí berú životy vlastným egoizmom trestať minimálne resp. tak, že sa to opakuje veľmi veľmi často, pretože nemajú strach z konzekvencií," uzavrela moderátorka.