06. apr. 2024 o 21:00
krsk, Koktejl

Kovačič pred voľbami bonzol Vinczeho: S kolegom odborárom! Viktora tajne natočil na VIDEO

Všetko zverejnil na sociálnych sieťach.

Domáce promi
06. apr. 2024 o 21:00
Kovačič pred voľbami bonzol Vinczeho: S kolegom odborárom! Viktora tajne natočil na VIDEO

Všetko zverejnil na sociálnych sieťach.

Predtým, ako si v sobotu 6. apríla Slováci v prezidentských voľbách volili nového prezidenta, prišli do piatkového Telerána moderátori Viktor Vincze (33) a Michal Kovačič (41) a Zuzana Čimová. Práve toto trio stojí za informáciami z volebného dňa.

Viktor sa s kolegami dohodol, že zostane v štúdiu a Zuzana, že pôjde do exteriéru a budú spolu moderovať. "Je to úplná novinka, lebo je to prvýkrát, pokiaľ si dobre pamätám, že by Televízne noviny vysielal moderátor od 19:00 h v zásade sám. Lebo Zuzka tam so mnou je, ale ten rozsah nie je taký istý. Je to úplná novinka aj pre diváka. Keď sa vysielajú voľby, tak je úplne iná atmosféra v redakcii, je to niečo výnimočné, čo sa bude opakovať ktovie zase kedy," povedal Viktor.

Moderátor relácie Na telo Michal Kovačič prvýkrát moderoval voľby bez Zlatice Puškárovej, ktorá má zdravotné problémy od vlaňajška. Teraz prišlo moderovanie druhého kola. Zákulisie pred vstupom do vysielania, kde sa preberali vážnejšie témy, natočil Kovačič na video.

"Dnes sme boli s kolegom odborárom v Teleráne," okomentoval video, v ktorom ide miestnosťami, kým nezbadá Vinczeho, ktorý sleduje prácu druhých tajne cez malé okienko na dverách. "Prišiel si neskoro," sfúkol ho Vincze. "Ty si to ešte nevidel?" vrátil mu to Kovačič. "Z takéhoto pohľadu ešte nie," zakončil. Video nájdete na začiatku článku.

Ako nedávno informoval Denník N, moderátori a reportéri TV Markíza Vincze a Kovačič zakladajú odbory. Reagujú tým na napätie v redakcii spravodajstva a publicistiky. Veľká časť spravodajského tímu sa mala po nástupe nového riaditeľa spravodajstva Michala Kratochvíla vlani v decembri dostať s novým šéfom do konfliktu.