28. máj. 2023 o 19:00
emd, Koktejl

Šokujúce svedectvo: Naozaj sa takto správa princ William? Kate musela zakročiť!

placeholder
Princ William a jeho manželka Kate.
Zdroj: TASR/AP

Informácie zo súkromia prominentnej dvojice šokujú.

Zahraničie
28. máj. 2023 o 19:00
Šokujúce svedectvo: Naozaj sa takto správa princ William? Kate musela zakročiť!

Informácie zo súkromia prominentnej dvojice šokujú.

Problémy v raji? Spisovateľ Tom Quinn podľa portálu Daily Record tvrdí, že sa rozprával so zdrojom, ktorý predtým pracoval v Kensingtonskom paláci. Ten mu povedal, že sa kráľovský pár strašne háda a William je náchylný na záchvaty hnevu. Kate Middleton zaobchádza s princom Williamom ako so štvrtým dieťaťom kvôli jeho záchvatom hnevu, tvrdí zdroj.

"Kate sa k nemu správa ako k štvrtému dieťaťu, pretože má sklony k záchvatom hnevu," prezradil zdroj Quinnovi. Dodal aj to, že Kate má účinnú stratégiu, aby sa ich hádky nevymkli spod kontroly. "Majú medzi sebou spory. Nie je to dokonalé manželstvo. Strašne sa hádajú. Ale tam, kde sa niektoré páry hádajú a hádžu po sebe ťažké vázy, William a Kate po sebe hádžu vankúše. Vždy to majú pod kontrolou," povedal.

Quinn, ktorý napísal knihu Pozlátená mladosť: Dôverná história dospievania v kráľovskej rodine, tvrdí, že za úspech Wiliama a Kate ako manželského páru vďačíme najmä odkazu zosnulej kráľovnej, ktorá sa snažila zachovať mier, a jej odvekému heslu, ktorému kráľovskú rodinu naučila: "Nikdy sa nesťažuj, nikdy nevysvetľuj."

Kráľovná Alžbeta chápala, aké dôležité je zachovať dôstojné mlčanie v ťažkých časoch. "Keďže William si osvojil spôsoby správania svojej starej mamy a Kate je veľmi dobrá v tom, že sa nesťažuje, obaja sa držali toho, čo z kráľovnej Alžbety II. urobilo takú pozoruhodnú panovníčku. Veľmi zriedkavo sa sťažujú, a keď áno, tak vždy odmerane," dodal autor.

William a Kate sú u britskej verejnosti veľmi obľúbení členovia kráľovskej rodiny, hoci nedávny prieskum agentúry Ipsos ukázal, že Kate sa v poslednom čase stala populárnejšou ako jej manžel. Princeznú z Walesu si obľúbilo 38 percent ľudí.

V prieskume tiež 62 percent respondentov uviedlo, že sú spokojní so súčasnou úlohou Williama ako princa z Walesu. Prieskum, ktorého sa zúčastnilo približne 4 000 ľudí, tiež ukázal, že 49 percent britskej verejnosti si myslí, že Karol III. si ako nový kráľ krajiny počína dobre. Medzi najmenej obľúbených kráľovských princov a princezné patrili princ Andrew so 4 percentami a jeho dve dcéry princezná Beatrice a Eugenie, ktoré mali zhodne po sedem percent.