26. jan. 2024 o 07:30
žani, Koktejl

Obrovská bolesť slovenskej miss, je z nej vdova: Smutná správa o smrti manžela († 64)!

placeholder
Vľavo prvá vicemiss Martina Dávidová, uprostred víťazka Miss 2010 Marína Georgievová a vpravo druhá vicemiss Tatiana Kohútová.
Zdroj: TASR - Martin Baumann

Prežíva obrovskú bolesť.

Domáce promi
26. jan. 2024 o 07:30
Obrovská bolesť slovenskej miss, je z nej vdova: Smutná správa o smrti manžela († 64)!

Prežíva obrovskú bolesť.

Marína Georgievová (33), dnes Erceg, bola len osemnásťročná študentka, keď získala titul Miss Slovensko 2010. Otvorili sa jej dvere do sveta modelingu, no kráska sa rozhodla inak. Stiahla sa z očí verejnosti a svoje súkromie si dobre strážila. Až po dlhých rokoch od výhry vyplávalo na povrch, že sa vydala za staršieho biznismana Slobodana Ercega († 64) a stala sa z nej dvojnásobná mamička.

Kráska sa však aktuálne musí vyrovnávať s bolestivou stratou. Prišla o svoju milovanú polovičku. So smutnou správou sa zverila na sociálnej sieti. "V hlbokom žiali v srdci oznamujem všetkým príbuzným, priateľom a známym, že môj drahý manžel, milovaný tatinko, brat, dedko a priateľ nám odišiel do nebíčka,“ napísala zronená Marína. "Ďakujeme za všetky povzbudivé slová, ktoré mi neustále posielate," dodala.

Okrem rodiny sa víťazka súťaže krásy venuje umeniu. Marína maľuje obrazy. Pre svoje diela si vyberá najmä kresťanskú tematiku, konkrétne ikony. Jej tvorbu si môžete prezrieť vo fotogalérii.