18. mar. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Krásna Petrana z Ruže pre nevestu to neustála: Pokus o samovraždu!

placeholder
Youtuberka Petrana je jednou z najvýraznejších tvári šou Ruža pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Neprehliadnuteľná súťažiaca má za sebou temné obdobie.

Celebrity
18. mar. 2023 o 05:30
Krásna Petrana z Ruže pre nevestu to neustála: Pokus o samovraždu!

Neprehliadnuteľná súťažiaca má za sebou temné obdobie.

Televízia Markíza odštartovala vysielanie šou Ruža pre nevestu, ktorá je novou verziou Nevesty pre milionára. Mladý a nezadaný fešák Tomáš Tarr skúšal šťastie v láske s 18 dievčatami. Po tom, čo z nich už 6 vypadlo, sa bitka krások o jeho srdce vyostrila.

Do konfliktu sa hneď v druhej časti dostali youtuberka Petrana a nezamestnaná sexica Marcela. Obe ženy si navzájom vyčítali svoje postoje v drsnej hre o nezadaného Slováka. Konflikt vyvrcholil, keď mali všetky zostávajúce ženy zvoliť jednu osobu, ktorá sa k Tomášovi podľa nich hodí najmenej. Nebol ňou nik iný ako Petrana, ktorá od začiatku sršala sebavedomím a Tomášovi dokonca ona sama podarovala červenú ružu, ktorú obvykle dáva tým, ktoré postupujú do ďalšieho kola šou.

Keďže určili, že sa k nemu nehodí, chcel vedieť, či je to pravda. Youtuberku Petranu zobral na rande na motorke a do prírody. Tomáš si pre ňu pripravil honbu za pokladom, kde mali podľa červených srdiečok zbierať indície napovedajúce, o čom sa majú rozprávať. Dvojica sa pri tom držala za ruky a spolu sa pomaly brodili riekou.

Depresie a pokus o samovraždu

Petrana už počas rande prezradila, že si prešla ťažkými chvíľami, úzkosťou, depresiou a je zástankyňou toho, že mentálne zdravie nemá byť tabu. Na konci pátrania dostala darček - zlatý náramok, ktorý je podobný jej tetovaniu na ruke. Potom ale prišlo niečo nečakané - Petrana si nevedela pomôcť a dala Tomášovi vášnivý bozk. Nemohol zareagovať inak, ako slovami, že sa dobre bozkáva...

Keď sa dvojica vrátila z výletu, Tomáš otvoril tému, ktorú spomenula predtým. Spýtal sa jej na temné obdobie, ktorým si prešla ako tínedžerka. "Ja som mala veľmi vážne, seriózne mentálne problémy. Od cca 16 som mala extrémne depresie, extrémne úzkosti. V 17 som sa pokúšala o samovraždu," povedala Tomášovi a ukázala mu jazvu na zápästí.

"Kedysi som si myslela, že som veľmi, veľmi škaredá, ľudia ma šikanovali, hovorili mi, že som ako zombie. Ja som prestala chodiť do školy a nepamätám si skoro nič z dvoch rokov svojho života," spomenula Petrana s tým, že rodina jej hovorila, aby bola vďačná za to, čo má v živote. A že z čoho má mať depresiu. Intímne odhalenie dvojicu zblížilo a Petrana si hneď vyslúžila ružu, ktorá znamenala postup do ďalšieho kola.