29. feb. 2024 o 13:43
jž, Koktejl

Sajfa zverejnil VIDEO od kaderníka: Odpadnete, ako vyzerá!

Neudržíte smiech.

Domáce promi
29. feb. 2024 o 13:43
Sajfa zverejnil VIDEO od kaderníka: Odpadnete, ako vyzerá!

Neudržíte smiech.

Moderátor a influencer Matej Sajfa Cifra (44) je známy svojim humorom. Spolu so svojou manželkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou (35) zdieľajú na sociálnych sieťach rôznej vtipné príhody zo života, no venujú sa aj serióznym témam. Veronika dokonca prednedávnom ohlásila, že prichádza do sveta politiky. Vstúpila do strany Progresívne Slovensko a bude jednou z kandidátok v Eurovoľbách.

Sajfa patrí medzi najznámejších moderátorov na Slovensku, Zaujímavé ale je, že má vyštudovanú Filozofickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Je vyučeným učiteľom v kombinácií angličtina a slovenčina. Ako učiteľ pôsobil päť rokov na gymnáziu v Bratislave. V roku 2000 sa ale dostal do rádia, neskôr sa začal objavovať aj na televíznych obrazovkách a postupne celé Slovensko spoznalo jeho humor.

Pre moderátora je typické, že si dokáže spraviť srandu zo všetkého. Bez problémov si na sociálnych sieťach uťahuje aj z politikov ale aj zo seba a svojej manželky. Aj na Valentína dostala Veronika vyjadrenie v podobe zostrihu videí, na ktorých má na sebe rôzne vtipné filtre. Tie využil Sajfa aj na návšteve u kaderníka. "Ja som u Mária vždy extrémne spokojný," napísal k video, na ktorom má filter bez vlasov a hustým obočím. Video nájdete nad článkom.