14. apr. 2024 o 10:00
žani, Koktejl

Bičan nerobí tajnosti, takýto si pýta honorár: Za moderovanie berie stovky až tisíce eur!

placeholder
Moderátor Andrej Bičan.
Zdroj: Instagram/andrejbican

Odhalil nám svoj honorár.

Domáce promi
14. apr. 2024 o 10:00
Bičan nerobí tajnosti, takýto si pýta honorár: Za moderovanie berie stovky až tisíce eur!

Odhalil nám svoj honorár.

Moderátor, zabávač a streamer Andrej Bičan zmizol pred viac ako rokom z televíznych obrazoviek. Náhle zrušenie natáčania zábavno-súťažnej relácie 5 proti 5 prišlo po neuveriteľných 14 rokoch. Dekády patril k moderátorským jednotkám a chodil z projektu do projektu. Teraz je to inak, televízie pre neho zrejme žiadny kšeft nemajú.

Bičana neživila len televízia, ale aj podnikanie a tiež moderovanie akcií. Na to má teraz viac času. Obľúbený moderátor prijal pozvanie do relácie „Na pokec“ na portáli Pokec.sk, kde dostal otázku ohľadom svojho honoráru. Jedného používateľa zaujímalo, za koľko by prišiel odmoderovať hodovú slávnosť. "Honorár je od 500 do 3000 eur. Záleží od času, miesta a náročnosti," odpovedal otvorene Bičan.

Strach z rakoviny

Po konci jednej životnej etapy zažil Bičan skutočné obavy o holý život. "Ako som prestal piť? No išiel som na tie vyšetrenia, súčasťou ktorého bolo, že som zdravý. A v jednom momente prišlo, že je tam krv, pán Bičan, v tej stolici. Tak poďme na to, tak ideš, že či nemáš hemoroidy. Bol som na kolonoskopii," vysvetlil v podcaste Lužifčák a porozprával o chvíli, ktorá by vydesila každého.

V tele mu našli nález, ktorý pomenoval ako hríbik, ktorý mal 3 centimetre a povedali mu, že to treba hneď dať vybrať. "Teraz hneď to treba vyberať. Tak som išiel vedľa na čakačku, zobrali mi hneď krv," vysvetlil s tým, že počas čakania si googlil, na čom je a ukazovalo mu to veľmi zlé výsledky. "3 centimetre znamená, že ak je to rakovinové, je to už všade. Ideš do toho, opustíš sa za tých 30 minút, čo tam čakáš, je ti to jedno," opísal dramatické čakanie na zákrok.

Bičan napokon všetkých uistil, že operácia dopadla dobre a je zdravý, no čaká ho ešte kontrola. Lekári mu však povedali niečo, čo v ňom zarezonovalo. "Mám sa poďakovať tomu, kto zrušil 5 proti 5, lebo keby nezrušili 5 proti 5, ja by som nikdy nepodstúpil tie vyšetrenia, nikdy by som si neprešiel tou tortúrou a z 3 centimetrov keby bolo 6, mohlo by to byť definitívne. Čiže, všetko v tom vesmíre má nejaký význam," povedal s tým, že všetko zlé je na niečo dobré.

"A toto je veľmi dobrý poznatok aj smerom do šoubiznisu, netreba plakať nad tým, že sa skončil nejaký program, že skončila nejaká šou, ona totiž tá ďalšia prichádza. Pokiaľ to ten človek má v sebe, má tu energiu a vie na deväťtisíc otáčok naštartovať ten motor, no tak tí ľudia to budú niekde chcieť a ten človek to bude prirodzene niekde dávať a ona sa tá spojitosť toho diváka a toho entertainera nájde," uviedol s nádejou na záver.