19. aug. 2023 o 15:00
žani, Koktejl

Dominika Kavaschová musela ten pohľad najskôr predýchať: Nepríjemné prekvapenie!

placeholder
Herečka Dominika Kavaschová má doma o zábavu postarané.
Zdroj: Instagram/donda_kawa

V jej koži by ste byť nechceli.

Domáce promi
19. aug. 2023 o 15:00
Dominika Kavaschová musela ten pohľad najskôr predýchať: Nepríjemné prekvapenie!

V jej koži by ste byť nechceli.

Dominika Kavaschová (34) porodila v máji 2021 priateľovi Danielovi Fischerovi dcérku. Malá princeznička dostala meno Maia. Srdcia hercov od tej chvíle prekypujú láskou. "Milujeme ťa, dievčatko naše čarovné,“ napísala Dominika v deň narodenín dcérky. Blond anjelik však vie napáchať aj neplechu.

Sociálne siete nám denne prinášajú umelú dokonalosť vo všetkých smeroch. Je preto nesmierne osviežujúce a príjemné vidieť niekoho, kto ukazuje neprikrášlenú pravdu. A práve Dominika patrí do tejto skupiny. Rodičovstvo predsa nie je vždy len o krásne sa hrajúcich deťoch, ktoré sú vždy vysmiate od ucha k uchu. I keď jej dcérka vyzerala byť na zverejnenom videu nesmierne spokojná.

To sa však nedá povedať o Dominike, ktorej sa na tvári zračil zhrozený výraz. "Keď raňajkuješ a zrazu zbadáš novinku," napísala na Instagrame. Následne ukázala stenu pokreslenú detskými obrázkami. Malá umelkyňa tam neskončila, mamina ju natočila ako svoje originálne dielo ešte rozširuje a pritom si ešte spieva. Video si môžete pozrieť vyššie.