23. apr. 2024 o 16:26
Famous.cz, Koktejl

Harryho Meghan zamrzne úsmev na perách: Nikto nečakal, že ju svokor predbehne práve v tomto!

placeholder
Meghan a Harry sa pred rokmi odpútali od kráľovskej rodiny a presťahovali do USA.
Zdroj: TASR/AP

Prvenstvo je nechtiac jeho.

Zahraničné promi
23. apr. 2024 o 16:26
Harryho Meghan zamrzne úsmev na perách: Nikto nečakal, že ju svokor predbehne práve v tomto!

Prvenstvo je nechtiac jeho.

Meghan Markle sa pustila do podnikania s lifestylovými produktmi a v rámci svojej značky predstavila svetu prvý produkt – jahodový džem. Začalo sa o ňom písať a články o tomto výrobku paradoxne podporili predaj výrobkov jej svokra, britského kráľa Karola III. Jeho jahodový džem bol o pár dní úplne vypredaný.

Najnovší podnikateľský počin Meghan Markle tak nechtiac podporil predaj svokrových výrobkov. Manželka princa Harryho poslala päťdesiat týchto pohárov na ochutnanie influencerom.

Podľa kráľovského komentátora denníka The Mail Richarda Edena sa Meghanin najnovší reklamný kúsok ukázal pre kráľa Karola veľmi prínosným. Kráľ predáva rôzne zaváraniny a pochutiny prostredníctvom obchodu Highgrove Shop. Jeho jahodová zaváranina Highgrove Organic, ktorá stála 6,95 libry, bola údajne vypredaná.

„Vovodkyňa zo Sussexu uviedla na trh svoj prvý výrobok, pohár jahodového džemu, a ide jej to skvele – s výhodou pre kráľa. Meghanin reklamný ťah, keď poslala pohár svojho produktu American Riviera Orchard päťdesiatim priateľom a influencerom, podnietil fanúšikov kráľovskej rodiny, aby si namiesto toho kúpili kráľovský džem. Urobilo tak toľko z nich, že podľa internetových stránok predajcu bola vypredaná jahodová zaváranina Highgrove Organic, hoci 340g stojí 6,95 libier,“ priznal Eden.