17. aug. 2022 o 08:30
žani, Koktejl

Zamilovaný Bezdeda to povedal na plné ústa: Trpké slová pre Adelu!

placeholder
Bezdeda tvrdí, že po dlhom čase som našiel niekoho, koho hľadal.
Zdroj: TASR, Instagram/tomas_bezdeda

Tomáš Bezdeda (36) našiel po dlhom hľadaní šťastie po boku mladšej priateľky Ivany (22).

Domáce promi
17. aug. 2022 o 08:30
Zamilovaný Bezdeda to povedal na plné ústa: Trpké slová pre Adelu!

Tomáš Bezdeda (36) našiel po dlhom hľadaní šťastie po boku mladšej priateľky Ivany (22).

Hrdličky zaplavujú Instagram zaláskovanými fotkami a z očí im priam srší zamilovanosť. "Krásny výhľad za mnou, ešte krajší predo mnou," vyznal sa na sociálnej sieti pred pár mesiacmi spevák.

Tomáš pri Ivane priam žiari šťastím, no trvalo dlho kým sa našli. Hľadanie lásky mu sťažovalo okolie potencionálnej priateľky, ktoré ju odhováralo od vzťahu s muzikantom. "Máme povesť neverníkov a sukničkárov," povedal pre týždenník Život. Rovnaký scenár sa našťastie pri Ivane nezopakoval. Spevák ju opísal ako silnú ženu s nadhľadom.

Dokáže podľa neho akceptovať veci, ktoré sa okolo neho dejú. "Keď som napríklad na nejakom vystúpení, tak sa baby chcú so mnou odfotiť… Keď som chcel začať nejaký vzťah, stretol som sa s tým, že to stroskotalo na žiarlivosti. A nechcel som byť s niekým, komu to musím stále vysvetľovať, že toto je môj svet. Som verejne známa osoba a to k tomu patrí," opísal problémy s hľadaním tej pravej.

Úprimne hovorí, že konečne našiel niekoho, koho hľadal. "Hovorí sa, že človek sa zaľúbi raz alebo dvakrát tak naozaj. Ja zažívam to najsilnejšie, čo som kedy zažil. Môžem to úprimne povedať. Predtým som necítil toto. Niečo mi vnútorne hovorilo, že to nie je ono. A teraz mi ten vnútorný hlas nič nehovorí," pokračoval v spovedi a dodal, že v predošlých vzťahoch nemal pocit tej skutočnej lásky a chýbala v nich chémia. Po Adele Banášovej, dnes Vinczeovej, mal ešte jeden vzťah, ktorý by však neoznačil za vážny.

Vzťah s Adelou

S odstupom času sa na vzťah s ostrieľanou moderátorkou díva inak. Priznáva, že v tom čase nemal nadhľad a možno bol aj žiarlivejší ako teraz. Všetko sa postupom rokov však zmenilo. "Už nemám 18, ale 36 a každým rokom som sa učil. Keď som bol s Adelou, tak som bol určite žiarlivejší, aj na ňu citlivejší. Bola staršia a aj jej okolie bolo vyspelejšie, ako som bol ja," myslí si spevák a dodáva, že aj jej kamaráti ho kvôli veku brali inak. "A možno som sa urazil na niektoré veci a teraz sa na tom smejem. Bola to veľká škola. To priznávam na rovinu."

Iskra preskočila v posilňovni

Krásna Ivana padla spevákovi hneď do oka. Nechcel byť vtieravý a tak ju hneď neoslovil, potom si to veľmi vyčítal. Obával sa, že bola vo fitku len náhodou a už ju nikdy neuvidí. Sympatie boli vzájomné a plavovláska si ho našla na Instagrame a začali si písať. Nasledovalo stretnutie na párty, prvé rande v kaviarni a prvá pusa v aute.

Niekoľkomesačný vzťah stihli posunúť na ďalšiu úroveň a Tomáš pozná aj svojich potenciálnych svokrovcov. Vybrali sa spoločne na turistiku. "Sú to veľmi príjemní a pohostinní ľudia. Ešte sa, samozrejme, spoznávame. Ivanka je skvelý človek, má blízky vzťah s rodičmi a má naozaj dobrý základ. Nie každý má to šťastie," opísal ich.