Zaujímavosti
photo Foto
video Video
12. aug. 2023 o 18:00
NK, Koktejl

Žena odhalila tajomstvo mlado vyzerajúcej pleti: Neuveríte, koľko má rokov!

placeholder
Žena odhalila jej rýchly recept na perfektnú pleť.
Zdroj: tiktok/@tamsskyn

Žena sa podelia o jej svätý grál v starostlivosti o pleť.

Zaujímavosti
12. aug. 2023 o 18:00
Žena odhalila tajomstvo mlado vyzerajúcej pleti: Neuveríte, koľko má rokov!

Žena sa podelia o jej svätý grál v starostlivosti o pleť.

Pokiaľ ide o starostlivosť o pleť, každý z nás má svoje vlastné postupy. Či už je vaša rutina zdĺhavá a zahŕňa rôzne krémy, alebo len hydratujete a dúfate v to najlepšie, neexistuje žiadny "správny" spôsob starostlivosti o pleť.

Žena na TikToku sa však podelila o svoj jednoduchý tip na starostlivosť o pleť, vďaka ktorému je žiarivá a vyzerá skvelo, napísal portál Mirror. V krátkom klipe Tams pózuje pred kamerou a ukazuje svoju prirodzenú pleť. Keď ľuďom povie, že má 42 rokov a nikdy nerobila 10-krokovú starostlivosť o pleť, sú v šoku.

"Vždy som dodržiavala jednoduchú, ale dôslednú rutinu v starostlivosti o pleť a pridávala ryžovú vodu, aby sa mi pleť vyrovnala, a je to vidieť. Žiadny filter, toto je moja pleť," pripomenula ľuďom.

Tams má porcelánovú pokožku, ktorá vyzerá úplne bezchybne, akoby ani nemala póry. Po zverejnení videa sa na ňu valili otázky, ako sa taká ryžová voda robí. Preto natočila pokračovanie, v ktorom ukázala, ako si ju každý týždeň pripravuje. Vysvetlila, že potrebujete len bielu ryžu a že nemusí ísť o žiadnu konkrétnu značku.

"Dvakrát to prepláchnete, potom si tretinu vody necháte. Chcete z ryže dostať nečistoty a chemikálie," povedala Tams, zatiaľ čo držala misku s ryžou. Ukázala, že voda by mala mať krémovú farbu a mala by sa preliať do nádoby a dať do chladničky. Povedala, že bez chladenia môže vydržať len dva alebo tri dni.

Ľudia sa jej následne pýtali, čo potom robí s ryžou, a ona odpovedala: "Dám ju do ryžovaru a samozrejme ju uvarím. Nič nevyjde nazmar." A potom sa podelila o odpoveď, na ktorú všetci čakali - ako ju používať.

"Môžete ju použiť po tom, čo si pleť vyčistíte. Následne aplikovať vašu rutinu a opaľovací krém. Používajte ju jeden alebo dvakrát denne. Ak chcete, alebo ak máte podráždenú pleť, začnite zľahka," vysvetlila. Tams tiež upozornila, že po nanesení ryžovej vody by ste mali nechať pokožku "vysušiť".

V komentároch ľudia tip chválili. "Už druhý týždeň používam ryžovú vodu a výsledky sa mi zatiaľ veľmi páčia," napísala jedna žena. "Zanechalo to moju pokožku takú jemnú," pochválila ju ďalšia.