27. mar. 2024 o 18:00
izabela, Koktejl

Mladá kráska stretla svojho vysnívaného partnera: Čo nasledovalo, nečakal nikto!

placeholder
Maggie našla muža svojho života.
Zdroj: Facebook/Maggie Corbould

Zomlelo sa to expresne rýchlo.

Zaujímavosti
27. mar. 2024 o 18:00
Mladá kráska stretla svojho vysnívaného partnera: Čo nasledovalo, nečakal nikto!

Zomlelo sa to expresne rýchlo.

Pár dokázal, že neprajníci sa mýlili! Mladá Britka Maggie (23) už rezignovala na lásku, no rozhodla sa dať tomu poslednú šancu a stiahla si zoznamovaciu aplikáciu. Tam ako zázrakom narazila na Dannyho Corbulda (23) a dvojica sa nakoniec vo februári 2022 z rozmaru stretla. Tvrdia, že to bola láska na prvý pohľad, informuje The Sun.

Dvojicu však šokovalo, keď v marci 2022 zistili, že Maggie je tehotná. Uvedomili si, že dieťa musela počať týždeň po stretnutí. Danny, ktorý bol v tom čase v armáde súhlasil, že si dieťa nechajú a hneď sa k sebe nasťahovali. Manželský sľub uzavreli na malom obrade v júni 2022, aby mohli získať vojenský dom.

Ich syn Edward sa narodil 26. decembra 2022 a mladí rodičia nemohli byť šťastnejší. "Myslím, že to bola láska na prvý pohľad. Bolo to ako vyššia sila, ktorá nás spojila. Zistenie, že som tehotná už po týždni, bol šok. Myslím, že ľudia očakávali, že sa rozídeme. Keď sa pozriem späť, vôbec by som to neurobila inak. Náš malý chlapec je celý môj svet," priznala Maggie.

"Chcel som s ňou byť každý deň a tráviť s ňou všetok čas. Mal som jednoducho pocit, ktorý som nikdy necítil pri predchádzajúcich priateľkách. Zo začiatku som sa bál, pretože všetko sa dialo tak rýchlo, ale nemal som žiadne pochybnosti o tom, že to dieťa chcem s ňou," pridal sa Danny.

Danny sa okamžite nasťahoval do dvojizbového bytu jej otca, ale s potomkom na ceste vedeli, že budú potrebovať niečo väčšie. Dvojica urobila spoločné rozhodnutie štyri mesiace po zoznámení.

Maggie povedala, že samotné tehotenstvo bolo ľahké a v 37. týždni jej ho vyvolali, aby sa Danny mohol s Edwardom stretnúť ešte pred jeho nasadením. "Išli sme na Vianoce a vyvolali mi pôrod. Začala som rodiť na Druhý sviatok vianočný a rodila som asi dve hodiny," opísala príchod bábätka.

Teraz má Edward 15 mesiacov, je to šťastný chlapček a rodina sa teší, že keď Danny odišiel z armády, budú spolu tráviť viac času. "Teraz je to začiatok našej cesty ako rodiny," uzatvorila mamička.