Celebrity
photo Foto
video Video
12. mar. 2023 o 14:06
vmr, Koktejl

Veľká FOTOgaléria zo svadby Tomáša Bezdedu: Manželia prezradili pohlavie bábätka!

placeholder
Z Tomáša Bezdedu a jeho Ivany sú už manželia.
Zdroj: instagram/ivanalestanova

A je to vonku!

Celebrity
12. mar. 2023 o 14:06
Veľká FOTOgaléria zo svadby Tomáša Bezdedu: Manželia prezradili pohlavie bábätka!

A je to vonku!

Zo speváka Tomáša Bezdedu je už ženáč! A nielen to. O chvíľu sa stane prvýkrát otcom. Exsuperstárista v sobotu poobede povedal áno svojej krásnej Ivane, s ktorou tvoril pár 11 mesiacov.

Nevesta v sobotu popoludní zverejnila prvý záber zo svadby. "A je to," napísala stručne k fotke šťastná mladomanželka. Ivana bola nádherná. To však ešte nikto netušil, že šťastný pár v ten deň oznámi ďalšiu radostnú správu. Bezdedovci totiž čakajú dieťatko.

V nedeľu dokonca šťastní mladomanželia zverejnili video zo svadobnej veselky, kde hosťom oznámili ďalšiu prekvapivú správu. Tomáš a Ivana totiž odhalili pohlavie dieťatka. Čakajú synčeka. Radostný moment zachytili na videu, ktoré si môžete pozrieť nižšie.

Okamžitá reakcia Adely

Po zverejnení radostnej správy o sladkom očakávaní sa ihneď pretrhlo vrece s gratuláciami aj od mnohých známych osobností. Hneď prvou bola jeho expriateľka Adela Vinczeová. "Jeeej Toško, to je nádhera. Nech ste vždy šťastní," okomentovala moderátorka a pridali sa k nej ďalšie známe tváre. Ku gratuláciám sa pripojila aj exfarmárka Lucia Mokráňová či herečka Kristína Tormová.

"Krásni ste, blahoželám," napísala k príspevku moderátorka Marianna Ďurianová. "Nech ste šťastní," zaželala novomanželom a budúcim rodičom herečka Zuzana Vačková. "Malý princ našiel svoju princeznú," napísal Tomášov kolega zo Superstar Miro Jaroš.