21. mar. 2023 o 13:00
žani, Koktejl

Ostrá kritika Sajfu za VIDEO dcérky, ľudia ho nešetrili: Na toto by nemal každý žalúdok!

placeholder
Schytali ostrú kritiku.
Zdroj: Instagram/veronikaostrihonova

Video rozdelilo ľudí na dva tábory.

Celebrity
21. mar. 2023 o 13:00
Ostrá kritika Sajfu za VIDEO dcérky, ľudia ho nešetrili: Na toto by nemal každý žalúdok!

Video rozdelilo ľudí na dva tábory.

Manželia Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová patria medzi páry, ktoré sa neboja skúšať nové veci. S dvomi malými deťmi to je priam nemožné, no i tak si nájdu čas na zaujímavé aktivity. Cez víkend sa zúčastnili prednášky na tému jedlý hmyz. Súčasťou bola tiež ochutnávka, na ktorú sa podujala aj trojročná slečna.

"Spoločne pracujeme na odstránení svetového hladu a Sára dnes sama pochopila, že hmyz je asi jedno z najjednoduchších riešení," napísal moderátor k videu, na ktorom si Sára pochutnáva na sušenom produkte. Dať do úst sušeného červíka je pre väčšinu ľudí nemysliteľné.

Sajfa pôsobí na sociálnych sieťach už dlho, preto mu muselo byť jasné, že pod príspevkom sa nakopia aj komentáre plné kritiky. Takéto peklo však zrejme nečakal. Podľa ľudí sa zapredal a dcérke dovolil jesť hmyz len kvôli peniazom. "Vy ste čistý zapredaný blázon, no nie je normálne jesť červy," napísala Katarína. "Sajfa si čistý pako. Koľko si dostal za to divadlo. Fuj," pridala sa Kamila.

"Podľa mňa už neviete čo od dobroty. Chúďa dieťa, v živote by som toto nedala svojmu synovi do úst," kritizovala rodičov Katarína. "Čo musíš mať v hlave, keď toto dovolíš vlastnému dieťaťu …" pridala sa Martina. Moderátora nešetrila ani Jana. "Sajfa to, že si d*bil som vedela už dávno, aj s prihorenou Tormovou, ale dnes si padol na to najhlbšie dno. Je mi z teba, aj tebe podobných na grcanie," vyhlásila.

Dvojnásobný otec si v sekcii komentárov musel prečítať aj to, že svojich fanúšikov sklamal a niektorí sa mu hneď otočili chrbtom. "Mala som rada tvoje videá. Po tomto videu, ťa už nesledujem. Úbohé, čo dáš svojmu dieťaťu," napísala ďalšia žena. "Je mi ľúto toho dieťaťa. Teba nie, len dokazuješ, aký idi*t si," stálo v inom komentári. "Väčší hnus som nevidela ako napchávať vlastné dieťa červami," chrlila kritiku sledovateľka.

K lavíne, ktorú spustilo video, sa moderátor nevyjadril pod príspevkom, ale v samostatnom príbehu. "Ľudia sa u mňa opustili v komentároch, lebo Sára zjedla sušené larvy," napísal a každého, kto video nevidel naň rovno nasmeroval. Za svojim rozhodnutím si rodičia zjavne stoja a Sajfa si z kritiky ťažkú hlavu nerobí. V komentároch sa celebritného otca zastali ľudia, ktorí miesto neho vrátili úder a jedenie červíkov im vôbec nepríde také šialené.