06. aug. 2022 o 09:00
žani, Koktejl

Patrícia Vitteková prehovorila o náročnom období: Úzkosti a strach!

placeholder
Patrícia Vitteková prehovorila o strachu.
Zdroj: Instagram/patriciavittek_official

Speváčka Patrícia Vitteková (42) si nedávno vyliala srdce.

Domáce promi
06. aug. 2022 o 09:00
Patrícia Vitteková prehovorila o náročnom období: Úzkosti a strach!

Speváčka Patrícia Vitteková (42) si nedávno vyliala srdce.

Pandémia koronavírusu dala zabrať mnohým Slovákom a najmä podnikateľom. Všetci boli pod veľkým stresom a v neistote, čo sa podpísalo aj na ich duševnom zdraví. Náročné obdobie má za sebou aj mama dvoch krásnych dcér Cythie Lary (15) a Sofie Zary (16).

O svoje doteraz skrývané pocity sa podelila aj s ľuďmi na internete. „Posledné mesiace, vlastne od pandémie, po troch covidoch, úzkostiach s nimi spojenými, ktoré mám našťastie úspešne za sebou, tiež náročnom období pre každého, kto podniká, keď ste v strehu a nedá sa len tak zastaviť, som si povedala, že ten čas sám so sebou a hneď ako druhé s rodinou a reálnymi priateľmi by mal byť skutočne napriek všetkému prioritou,“ vyspovedala sa.

„Je iný, je potrebný, je vzácny, no hlavne pri ňom vypustíte na chvíľu starosti, všetko zaťažujúce a naberiete silu pokračovať ďalej," napísala.

Patrícia sa o svoje názory a myšlienky podelila so sledovateľmi aj v ďalšom príspevku. „Stala sa mi taká vec. Začala som mať strach sa obzerať a zoznamovať s ľuďmi. Dávam si pozor na veľké úsmevy, vety a mám až husiu kožu zo slniečkárov, objatí, slov ako sestra, spriaznená duša." Narážala tým na rôznych psychológov, psychiatrov, alternatívnych liečiteľov a zázračné služby aj produkty, ktoré propaguje veľké množstvo influencerov.

„Kde sa obzrieš, viac podvodníkov, deviantov, faloše, úchylákov, zla, strachu, hejtu, rozbitých vzťahov, depresívnych ľudí s mobilmi v rukách. Malí aj veľkáči trpia spánkovými poruchami. Za rohom 24 nových pandémií, pobláznenej prírody a detí, čo sú zmätené, lebo ani dospeláci im nevedia povedať, čo je teda správne," pokračovala v zdieľaní svojich myšlienok.

Priznala, že z toho pociťovala úzkosť, ktorú jej pomohlo zvládnuť písanie knihy a textov piesní. Pre vnútorný pokoj sa zbavila toxických známostí v podnikaní aj súkromí.