13. feb. 2024 o 12:00
žani, Koktejl

Trápenie Peštovej na dovolenke, časť tela trikrát väčšia než normálne: Bolelo to ako čert!

placeholder
Topmodelka Daniela Peštová.
Zdroj: Instagram/daniela_pestova

Snaha o liečbu nedopadla najlepšie.

Zahraničné promi
13. feb. 2024 o 12:00
Trápenie Peštovej na dovolenke, časť tela trikrát väčšia než normálne: Bolelo to ako čert!

Snaha o liečbu nedopadla najlepšie.

Topmodelka Daniela Peštová (53) si zbalila kufre a fanúšikom sa ozýva z prímorskej krajiny. "Február je lepší na pláži. Aj keď si musíte obliecť sveter," napísala kráska k prvej fotke z dovolenky. Spoločnosť jej robí dlhoročný partner Paľo Habera (61). Let si však vôbec neužil.

"Som úplne hotový a nespal som ani minútu. Niekto sadne do lietadla a hneď chrápe a ja ani náhodou. Utešujem sa, že som si dnes odžil o osem hodín viac, oproti pôvodnému plánu," zveril sa sledovateľom.

Z dovolenky pridáva Daniela krásne fotky. Každý by s ňou najradšej menil a posadil sa do piesku na pláži. Nikto jej však nezávidí nepríjemnosť, ktorá sa jej stala. Modelku uštipol do ucha hmyz.

"Radosti života v trópoch," okomentovala fotku, na ktorej má červenú a spuchnutú časť ucha. "Ucho trikrát väčšie než normálne. Ešteže nie som alergická. To si ani nedokážem predstaviť, ako by to vyzeralo!" zhodnotila.

Fanúšikovia s ňou súcitili a v komentároch sa jej jedna žena pýtala, ako je na tom a či ju ucho príliš netrápi. "Bolelo to ako čert! A aby toho nebolo málo - dávala som si na to ocot, na zmiernenie svrbenia, spálila som si kožu a narobili sa mi pľuzgiere!" posťažovala sa ubolená Daniela.