20. júl. 2023 o 13:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Herečka Brožová, ktorá chodila s Borisom Kollárom, prehovorila: Prečo sme nemali deti!

placeholder
Boris Kollár a Kateřina Brožová.
Zdroj: TASR, Instagram/brozovakaterina

Prečo ich láska tak rýchlo zhasla?

Domáce promi
20. júl. 2023 o 13:00
Herečka Brožová, ktorá chodila s Borisom Kollárom, prehovorila: Prečo sme nemali deti!

Prečo ich láska tak rýchlo zhasla?

Líder hnutia SME RODINA Boris Kollár sa pred pár dňami stal otcom trinásteho potomka, ktorého má s jedenástou partnerkou. Toho mu na svet priviedla podnikateľka Laura Vizváryová a dvojica dala synovi meno Abner. Ako píše portál Aha, s Kollárom mala v roku 2006 krátky pomer aj česká herečka Kateřina Brožová. Hoci spolu chodili len 8 mesiacov, mnohí sa pýtajú, prečo nesplodil potomka aj s Kateřinou?

O tom, že majú k sebe blízko, sa začalo hovoriť vo chvíli, keď herečka účinkovala v tanečnej súťaži Let's Dance. Kateřina na margo svojich vzťahov vyhlásila, že chlapov nikdy nehľadala, pretože práve muži boli tí, ktorí sa o ňu museli snažiť a bojovať o jej priazeň. "Žiadny muž sa so mnou nikdy nerozchádzal. Všetci partneri veľmi ľutovali, keď som ich nechala," vyhlásila.

Keď sa jej novinári tesne po stroskotanom vzťahu s Kollárom spýtali, prečo je ich romance koniec, Brožová zaujala jasné stanovisko. "Áno, rozišli sme sa, je to pravda. Naozaj sa k tomu nechcem nejak bližšie vyjadrovať, pretože to nie je príjemné. V jednoduchosti povedané, nie je možné zlúčiť dva odlišné pohľady na život a rolu hrala aj veľká vzdialenosť," vysvetlila herečka dôvod rozpadu vzťahu so slovenským multioteckom.