19. apr. 2024 o 16:00
jž, Koktejl

Poslanec Huliak pobúril Slovákov, takto fajčil v parlamente: Náklad od Kovačič Hanzelovej!

Bývalý kandidát na ministra životného prostredia pobúril verejnosť.

Domáce promi
19. apr. 2024 o 16:00
Poslanec Huliak pobúril Slovákov, takto fajčil v parlamente: Náklad od Kovačič Hanzelovej!

Bývalý kandidát na ministra životného prostredia pobúril verejnosť.

Politik Rudolf Huliak (48), poslanec Národnej rady Slovenskej republiky na kandidátke strany SNS, spustil zverejneným video na sociálnej sieti vlnu kritiky. Huliak na videu v priestoroch NRSR vydychuje dym z cigary do rastlinného terária. "No, takto si my tu žijeme. V súzvuku CO₂ a rastlinka nám krásne rastie," pochvaľuje sa politik.

"Mesiac ju takto chovám, lebo išla chcípnuť. Veď to vážne funguje. Veď ona išla chcípnuť a teraz ide roztlačiť ikebanu," dodal s úsmevom. Celé video nájdete nad článkom. Spoločnosť jeho čin hneď odsúdila. "Povedzte mu, že CO₂ by vyfúkol aj bez cigarety. Trdlo," zanechal uštipačný komentár pod príspevkom užívateľ.

"Kandidát na ministra životného prostredia - fajčí, v budove ministerstva, a predvádza vplyv cigaretového dymu na rastliny. To je mentálne úroveň meňavky. Inak sa to nedá komentovať. A ešte si to dajú na verejnú sociálnu sieť, teda sú presvedčení, že to je ok," rozčúlila sa ďalšia užívateľka. Podobných komentárov je pod príspevkom neúrekom.

Na video zareagovala aj novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová (35). "Dobrý deň, prosím, niečo sa zmenilo a po novom je možné fajčiť v budove parlamentu?" napísala komentár pod príspevok, ktorý však bol zmazaný. "Exkolegovia z RTVS dosvedčia, že pokiaľ ide o fajčenie v interiéri, nepoznám brata," dodala vo svojom príbehu na sociálnej sieti Hanzelová. Huliak pre tvnoviny.sk zareagoval, že išlo o jeho súkromnú kanceláriu.