29. feb. 2024 o 14:30
krsk, Koktejl

Rytmusova Jasmina prehovorila o manželských hádkach: Jediný problém v našom vzťahu som ja!

Taká úprimnosť sa v šoubiznise len tak nevidí.

Domáce promi
29. feb. 2024 o 14:30
Rytmusova Jasmina prehovorila o manželských hádkach: Jediný problém v našom vzťahu som ja!

Taká úprimnosť sa v šoubiznise len tak nevidí.

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (34) je už roky v šťastnom manželstve s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským (47). Dvojica má spolu 4-ročného syna Sanela.

Uplynulý mesiac sa pre Jasminu a jej manžela niesol v duchu zmien a víťazstiev. Kontrafakt odohral 9. februára v Bratislave megakoncert a krátko predtým Jasmina oznámila novinku, že známu dvojicu čoskoro spoznajú fanúšikovia zblízka. Mnohí ľudia sa domnievajú, že natáčajú vlastnú reality šou.

"Je to tu. A dnešný dňom ja, Paťo, naša rodina, naši najbližší priatelia, aj ty Gabi, strácame možno kus súkromia, ale ideme sa približovať viac ako kedykoľvek predtým. Stávate sa, ani neviete v akej veľkej miere, súčasťou našich životov, oddnes," povedala vo videu na sociálnej sieti Jasmina a spolu s Gabikou Ruman ukázala plné auto ľudí, ktorí niečo pripravovali.

Jasmina je často otvorená, čo sa týka súkromia. Preto fanúšikom zodpovedala aj otázku, čo u nej nasleduje po výmene názorov s Patrikom.

"Zväčša niečo niekde hodím. Ale musím povedať, naozaj, že jediný problém v našom vzťahu som ja. V rámci našej komunikácie. Je to jeden vyzretý muž, ktorý... Na neho naozaj nemôžem povedať pol slova. Ten človek sa v živote neurazil, ten človek mi v živote nevynadal, nikdy v živote na mňa nezvýšil hlas. A všetko, čo som vymenovala, ja bohužiaľ robím. A čo mám robiť? Mám vás klamať?" odpovedala so smiechom na Instagrame Jasmina. Jej video nájdete na začiatku článku.