03. mar. 2024 o 13:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Monike Beňovej praskli nervy: Rázny odkaz politikom! Dôvodom sú jej deti

placeholder
Europoslankyňa za Smer-SD Monika Beňová.
Zdroj: TASR-Michal Svítok

Už viac nemohla mlčať.

Domáce promi
03. mar. 2024 o 13:00
Monike Beňovej praskli nervy: Rázny odkaz politikom! Dôvodom sú jej deti

Už viac nemohla mlčať.

Monika Beňová, poslankyňa Európskeho parlamentu za Slovenskú republiku, sa pred pár dňami poriadne rozohnila. Po tom, ako sledovala nedeľné politické diskusie, nemohla zostať ticho a na sociálnych sieťach sa vyjadrila k tomu, ako si niektorí politici berú do úst jej deti. Beňová si nedávala servítku pred ústa a svojim kolegom poslala jasný odkaz.

"Peknú nedeľu, varím obed a sledujem trochu diskusné relácie. Chcem len požiadať sympatizantov súčasných opozičných strán, aby zo svojich ´komentárov´ vynechali moje deti!!" napísala rozčúlená europoslankyňa. Vzápätí vymenovala aj politikov, ktorí mali spomenúť jej deti, no ona, ako sama dodala, nič také nikdy v živote neurobí.

"Ste frustrovaní, v poriadku, ale moje deti s vašou frustráciou naozaj nič nemajú. Ja do svojich statusov a komentárov deti M. Šimečku, R. Sulíka, I. Matoviča ani nikoho iného nezahŕňam. Tak sa trochu spamätajte a zamyslite sa nad svojou zlobou," vyjadrila sa Beňová, ktorej sa takéto správanie absolútne nepáči a dúfa, že jej politickí kolegovia to budú akceptovať.