Domáce promi
photo Foto
video Video
17. mar. 2024 o 16:00
krsk, Koktejl

Malachovská štartuje veľkú životnú etapu: Ja sa už druhý deň trápim a bohužiaľ...

Splnila si veľký sen.

Domáce promi
17. mar. 2024 o 16:00
Malachovská štartuje veľkú životnú etapu: Ja sa už druhý deň trápim a bohužiaľ...

Splnila si veľký sen.

Dcéra obľúbenej moderátorky Ivety Malachovskej (58) istý čas išla v šľapajach slávnej mamy, no po rozvode sa rozhodla ísť inou cestou. Kika Malachovská si odišla liečiť telo i dušu na Bali a hoci sa odtiaľ kvôli zdravotným problémom vrátila predčasne, na Slovensko neodišla bez certifikátu, ktorý z nej urobil inštruktorku jogy.

Pár mesiacov po tejto zahraničnej ceste sa jej splnil sen - otvorila si vlastné štúdio. O jeho štarte a oficiálnej otváračke v sobotu 23. marca v Bratislave informovala spolu s mamou vo videu na Instagrame. Pozrieť si ho môžete na začiatku článku.

"Štúdio Yoga Ganesha, ktoré je zároveň aj podcastové štúdio KIK, už síce funguje nejaký ten čas, ale rozhodli sme sa k tomu spraviť aj malú oficiálnu otváračku, aby ste sa prišli pozrieť, pokecať, pripiť si a možno aj niečo dobré zjesť. Okrem toho si budete môcť vybrať nejaké pekné oblečko, doplnky," pozvali fanúšikov mama a dcéra.

Kika, ktorá to celé pripravuje, na sociálnych sieťach priznala, že niekedy nemôže poľaviť, hoci by jej to práve dobre padlo. "Ja sa už druhý deň trápim s migrénou a bohužiaľ mám také tempo, že sa nemôžem zavrieť do tmavej, studenej a tichej miestnosti. Tak aspoň takéto radosti. Sú dni a dni," napísala vo štvrtok k fotke kávy a kúska foccacie nová celebritná inštruktorka jogy. Nájdete ju v galérii nad článkom.

Podcast mamy Ivety

Moderátorka relácie Dámsky klub Iveta Malachovská tiež predstavila novinku. RTVS v piatok 1. marca spustila svoj prvý výlučne online podcast s názvom DIVY IVY. Malachovská v ňom privíta každý týždeň dvojicu zaujímavých hostí zo Slovenska aj zo zahraničia, ktorí zanechávajú stopu v slovenskej spoločnosti.

"Ak máte čas a chuť zastaviť sa na chvíľu pri zaujímavých ľuďoch, zapnite si podcast Divy Ivy, sú inšpiratívni so svojimi divmi. V živote sa musíme viac tešiť ako trápiť," odkázala Malachovská.

Ako by opísala nový projekt? "DIVY IVY vznikli z túžby prezentovať verejnosti šikovných, múdrych a výnimočných ľudí, ktorí svojou prácou, talentom či postojom k životu zanechávajú v našej spoločnosti výraznú stopu. Veľmi si vážim ich úspechy, ale aj to, že sa v súčasnej spoločenskej situácii stále dokážu niečomu diviť. A presne o tom sa budeme rozprávať. Spolu s nimi spovedám aj cudzincov, ktorí žijú v našej krajine a verím, že bude zaujímavá konfrontácia medzi nimi a ich divmi," priblížila známa Slovenka.