26. apr. 2024 o 04:00
jž, Koktejl

Ruža pre nevestu sa ešte neskončila a táto účastníčka už plánuje svadbu: Kto je záhadný muž na FOTO?

placeholder
Tretia epizóda druhej série Ruža pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Poriadne prekvapenie.

Domáce promi
26. apr. 2024 o 04:00
Ruža pre nevestu sa ešte neskončila a táto účastníčka už plánuje svadbu: Kto je záhadný muž na FOTO?

Poriadne prekvapenie.

Televízia Markíza prináša na obrazovky mnoho zaujímavých seriálov a šou vlastnej produkcie. Jednou z nich je aj reality šou Ruža pre nevestu. Aktuálne v televízii beží už druhá séria, v ktorej 18 žien bojovalo o srdce úspešného podnikateľa Radka Urbanyaka (34).

V tretej epizóde hrali dievčatá spoločne s Radkom hru, v ktorej sa mali zhodnúť na určitých názoroch a odpovedať áno/nie. Ak súhlasili, posúvali sa ďalej. Počas hry však nekonfliktná a všetkými obľúbená Ivana Kasalová dostala otázku nikdy sa nevzdávam. "Nie (ale niekedy mám chuť veľmi veľkú sa vzdať)," napísala na tabuľku.

Moderátora Krištofa Králika táto odpoveď zaujala a spýtal sa jej, či mala niekedy chuť vzdať sa aj v šou. "Trošku. Je to tu ťažké niekedy. Tá konkurencia, vidíte, aké krásne, inteligentné, šikovné, vzdelané dievčatá tu sme. Takže napadlo mi to. Nemám v pláne ísť do nejakých extrémov, že si tu budem s niekým skákať do vlasov a vytrhávať si ich. Takže pokiaľ vycítim, že niekto je takýto priebojný a bude o Radka bojovať zubami, nechtami, tak asi uvoľním cestu," povedala prekvapivé slová, ktoré zarazila ako Krištofa, tak aj samotného Radka.

"Ja som dôvod, že ty by si sa chcela vzdať?" spýtal sa jej ženích. "Asi nie som zvyknutá na to, že by som musela fakt sa tu prebíjať, alebo ho ísť volať na to rande alebo podobne. Ak má chémiu s niekým iným, ako som ja, tak podľa mňa nemá zmysel stáť tomu v ceste," vysvetlila svoje slová blondínka.

Nakoniec sa jej toto vyhlásenie stalo osudným a na konci tretej epizódy ružu nedostala. "Dnes si ma počas našej hry veľmi prekvapila a mrzelo ma tiež, že občas aj ja som ten dôvod, prečo to chceš v tejto vile vzdať. Nemyslím si, že by to takto malo byť a nechcem, aby sa to niekto cítil nešťastne. Práve preto si aj myslím, že bude ľahšie, keď ti to uľahčím a rozlúčime sa," zhrnul svoj pohľad na situáciu Radko.

Ivanu neudržala svoje emócie na uzde pri pohľade na ostatné dievčatá, ktorým už tiekli slzy. "Chémia medzi jedným človekom a druhým je niečo, čo neoklameš. Aj keby si spravil hocičo, to neoklameš. Ja verím, že na každého čaká tá nejaká eňo ňuňo Crème de la Crème láska a možno sa práve mne nepodarilo nájsť ju v tejto reality šou. Ale vôbec sa nebojím, že by na mňa niekde vonku nečakala," rozlúčila sa so šou.

Pár mesiacov po ukončení šou sa zdá, že toho pravého predsa len našla. Na sociálnu sieť pridala fotky v objatí so záhadným mužom. "Keď ešte neskončila ruža a ty už plánuješ svadbu," napísala Ivanka k snímkam, ktoré nájdete v galérii.

"Radko is that u? (v preklade, Radko si to ty? pozn. red.)," zavtipkovala v popisku. Sledujúci v komentároch je okamžite gratulovali. "Si to ty Krištof?" vyzvedala Evča. Ivana jej na to odpísala len smajlíkmi, prvého, ktorý má cez ústa prst, akoby sa niekoho snažil utíšiť a dvoch smejúcich sa. Kto je ten pravý zostáva zatiaľ záhadou.