26. mar. 2023 o 19:00
aza, Koktejl

Samozvaný cestovateľ v čase varuje ľudstvo: Invázia už prebehla! Toto urobili mimozemšťania

placeholder
Cestovateľ v čase tvrdí, že pyramídy sú dôkazom toho, že našu Zem vlastnia mimozemšťania. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Strašné predpovede!

Zahraničie
26. mar. 2023 o 19:00
Samozvaný cestovateľ v čase varuje ľudstvo: Invázia už prebehla! Toto urobili mimozemšťania

Strašné predpovede!

Samozvaný cestovateľ v čase varuje ľudstvo. Podľa denníka Daily Mail má hneď niekoľko desivých predpovedí. Tiktoker Eno Alaric zdôraznil, že marcový dátum bude v budúcnosti veľmi podstatný. Podľa jeho slov sa 23. marca 2023 uskutočnil veľký únos ľudí.

Eno tvrdí, že minimálne 8000 ľudí bolo zo Zeme unesených mimozemšťanmi. Dokonca tvrdí, že ide o 'Šampióna', ktorý svojich ľudských rukojemníkov vzal na obývateľnú planétu. Ďalšia takáto invázia sa má odohrať opäť v roku 2024. Ďalej predpovedal, že práve unesení ľudia z našej planéty údajne ochránia Zem pred ďalšou inváziou mimozemšťanov.

Vo svojom najnovšom klipe tvorca, ktorý sa podľa všetkého nachádza v USA oznámil, že medzi unesenými ľuďmi boli najlepší inžinieri, vedci, lekári a vodcovia sveta. „Tých 8000 má pred sebou dlhú cestu. Asi štyri roky, pretože 'Šampión' môže cestovať rýchlejšie ako svetlo,” povedal Eno. Medzi unesenými by malo byť približne 200 lekárov, 1000 farmárov, 1000 inžinierov a mechanikov a mnoho ďalších.

Varoval tiež, že ďalší mimozemský druh - 'Vzdialení' (z anj. The Distants), je teraz na ceste k Zemi a dorazí niekedy na budúci rok. Tiktoker vysvetlil, že to oni vlastnia Zem a že pyramída v Gíze je ich znakom vlastníctva a kontroly. V predchádzajúcom videu boli 'Vzdialení' označení za veľmi nepriateľských. Sú na misii, ktorej cieľom je získať späť planétu, ktorá je pôvodne ich.

Ľudia sa vraj stali pokrokovejšími, než si mimozemšťania mysleli, keďže Eno tvrdí, že čoskoro sa s nimi stretneme v prvej vesmírnej bitke. „Chcem, aby ste všetci vedeli, že ste v bezpečí. Snažím sa vás varovať pred tým, čo príde,” ubezpečil Eno. V ďalšom klipe cestovateľ v čase tiež predpovedal, že tento mesiac bude Atlantída ohrozovať celú Zem. Malo by ísť o hrozbu potopy, ktorú vytvorí človek, a ktorá môže pokryť celý svet.

Eno má viacero predpovedí. Napríklad na 9. apríla predpovedal, že nejaká známa osobnosť odhalí, že predstierala svoju smrť. 12. júna nás čaká zemetrasenie, ktoré otvorí päť kilometrov hlbokú priekopu, ktorá odhalí živočíšne druhy, ktoré sa považovali za vyhynuté.

Na TikToku má Eno, ktorý tvrdí, že pochádza z roku 2671, viac ako 397 100 sledovateľov, pričom jeho videá nazbierali približne 1,6 milióna lajkov. Tvorca už predtým tvoril videá o portáloch otvárajúcich sa do iných dimenzií a mimozemských návštevníkoch. Tvrdí tiež, že sa blíži ďalšia globálna pandémia - práve v čase, keď sa v dôsledku globálneho otepľovania topia polárne ľadovce.

Eno dokonca ponúkol rozpis budúcnosti podľa jednotlivých rokov. V roku 2025 podľa neho dorazia na Mars prvé kolónie. Nájdu sa tam ľudské kosti, ktoré dokážu, že ľudia pochádzali z červenej planéty. V roku 2026 zasiahne Zem najväčšia slnečná erupcia v histórii. To spôsobí celosvetový výpadok prúdu a na šesť týždňov bude výpadok elektriny. V roku 2027 sa pri Marse otvorí červia diera.

Niektorí diváci sú však skeptickí a tvrdia, že predchádzajúce Enove predpovede sa nenaplnili. „A čo tých 10 ľudí, ktorí získajú superschopnosti? To sa nestalo,” napísal jeden z komentujúcich. „A čo ten veľký meteorit, ktorý mal tento mesiac zasiahnuť Zem?” ozval sa ďalší. „Ak bude čoskoro koniec sveta, ako to, že si bol živý ešte v roku 2671?” pripomenul ďalší skeptický užívateľ sociálnej siete TikTok.