13. feb. 2024 o 07:30
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Adela Vinczeová po dlhej dobe ukázala syna: Maličký neváhal ani sekundu!

placeholder
Moderátorka Adela Vinczeová.
Zdroj: instagram/viktorvincze

Moderátorka bola so synčekom v hoteli.

Domáce promi
13. feb. 2024 o 07:30
Adela Vinczeová po dlhej dobe ukázala syna: Maličký neváhal ani sekundu!

Moderátorka bola so synčekom v hoteli.

Adela a Viktor Vinczeovci patria k jedným z najsympatickejších párov slovenského šoubiznisu. Svoju lásku spečatili v roku 2017 na utajenej svadbe v kostole vo Svätom Jure. Hoci sa im spoločného potomka nepodarilo počať, koncom roka 2022 do ich životov vstúpil chlapček, ktorého si adoptovali.

Prominentná dvojica si svoje súkromie úzkostlivo stráži a syna na sociálnych sieťach nezverejňujú skoro vôbec. "Doteraz mi nikto nevysvetlil, prečo sa to deje, alebo prečo to ľudia robia. Okrem toho, možno by mu to niekedy v budúcnosti aj prekážalo. Nám je takto veľmi pohodlne a slobodne. Nikoho neukazujeme, nezdieľame, lebo to nepotrebujeme, žijeme si svoje životy," ozrejmila Adela, ktorá nevidí zmysel v tom, prečo niekto zdieľa svoje súkromie na sociálnych sieťach.

Z času na čas spraví výnimku a urobila tak pred pár dňami. Na Instagrame zverejnila záber z hotela, v ktorom bola so svojím milovaným synom. Tomu učaroval dekoratívny lev, ktorého sa rozhodol nakŕmiť a vznikla z toho vtipná momentka.

"Všetko bolo super. Len sa zdá, že tu nikto tie levy nekŕmi. Tak sme museli my," napísala Adela k snímke, na ktorej synovu tvár prekryla emodži. Niektorí zvedaví fanúšikovia dozaista zostali sklamaní, že ho nevideli v plnej kráse a nezostalo im nič iné, iba uspokojiť sa s tým, že vidia jeho ruku kŕmiacu leva. Vtipnú fotografiu nájdete v galérii.