29. nov. 2022 o 05:00
vmr, Koktejl

Cibulková zverejnila fotky z pôrodnice: Dominika s bábätkom v náručí!

placeholder
Dominika Cibulková čaká svoje druhé dieťa.
Zdroj: instagram/domicibulkova

Dojímavé zábery.

Celebrity
29. nov. 2022 o 05:00
Cibulková zverejnila fotky z pôrodnice: Dominika s bábätkom v náručí!

Dojímavé zábery.

Jedna z našich najlepších tenistiek sa už nevie dočkať druhého potomka. Dominika Cibulková (33) v júni 2020 porodila synčeka Jakubka, ktorý v ťažkých časoch pandémie rodičom priniesol radosť do života. Dva roky pretiekli ako voda a Dominika je opäť v radostnom očakávaní.

Spolu s manželom Michalom Navarrom sa už pomaly pripravujú na príchod ďalšieho člena rodiny. Ako tenistka sama uviedla, už pozná pohlavie, no toto tajomstvo si chce ešte nechať pre seba. Podľa jej slov na baby shower party, ktorú bude organizovať vo februári, už každý bude vedieť, či porodí chlapčeka alebo dievčatko.

Keďže však Dominike do veľkého dňa zostáva ešte pár mesiacov, kráti si čas aj na sociálnej sieti, kde nedávno zdieľala fotky zo svojho prvého pôrodu. Jakubka priviedla na svet 14. 6. 2020 vo viedenskej pôrodnici. Keď sa jej fanúšikovia na sociálnej sieti spýtali, či si opäť vyberie susednú krajinu, s odpoveďou neotáľala.

"Určite áno. Splnilo to všetky moje očakávania na jednotku. A navyše je to súkromná klinika prepojená tunelom s ich najväčšou nemocnicou vo Viedni, takže je to aj bezpečné voči bábätku," vysvetlila svoju voľbu.

"Navyše tam bol Michal od začiatku do konca celé 4 dni so mnou. Čo bol pre nás veľmi silný a emotívny zážitok, ktorý sme aj počas silnej ´korony´ mohli zažiť spolu," uzavrela budú dvojnásobná mamička. Dojímavé zábery Dominiky po pôrode prvého dieťaťa nájdete v galérii.