25. apr. 2024 o 05:00
krsk, Koktejl

Balúchová pustila Alexka s peniazmi na výlet: Odpadnete, čo urobil syn multiotecka Kollára!

Doma má úžasného gentlemana. A to ešte nedovŕšil ani dospelosť.

Domáce promi
25. apr. 2024 o 05:00
Balúchová pustila Alexka s peniazmi na výlet: Odpadnete, čo urobil syn multiotecka Kollára!

Doma má úžasného gentlemana. A to ešte nedovŕšil ani dospelosť.

Speváčka a bývalá superstaristka Barbora Balúchová (36) nedá na svojho jediného synčeka Alexandra Jána (7) dopustiť. A zdá sa, že všetka láska a pozornosť, ktorú mu prejavuje, sa už teraz vracia späť. Balúchová má synčeka s podnikateľom a šéfom Sme rodina Borisom Kollárom (58).

Hoci netvoria pár, malý uňho trávi čas, kedy sa len dá. Začiatkom roka oslávil narodeniny a na jeho oslave bola veľká časť Borisových detí i babička. Rodičia navyše môžu byť hrdí. Výchova v galantného mladého muža sa uňho začína prejavovať už v mladom veku.

Keď sa chlapček vrátil z výletu, svoju známu mamu poriadne prekvapil a určite aj dojal. To, čo jej doniesol, zverejnila vo videu na sociálnej sieti, ktoré nájdete aj tu nad článkom. "Alexko bol na výlete, zobral si svoje našetrené peniažky a takto ma prekvapil," napísala k videu krásnej červenej ruže Balúchová. Dala ju do vázy a okamžite vystavila. O krásne gesto sa potom podelila aj s fanúšikmi.

Boris Kollár nedávno prijal pozvanie do podcastu Off Record na portáli Koktejl.sk. Hudobníčke a moderátorke Teri Čikoš porozprával o deťoch a nechýbal ani odkaz mamičkám. "Chcem poďakovať všetkým mamám na Slovensku aj na celom svete, ale hlavne tým mojim. Až teraz chápem, že to nemáte ľahké. Ja to mám niekoľko týždňov doma a nestačím sa čudovať, čo dokážu tie deti. A ten bordel!" povedal pobavene v období, kedy uňho prespávalo viacero detí.