24. nov. 2022 o 19:00
lv, Koktejl

Zabuchla sa do oveľa staršieho muža: Dani má 28 a jej priateľ... ľudia sú znechutení!

placeholder
Dani a Frank.
Zdroj: TikTok/frank.n.dani

Mohol by jej byť otcom.

Zahraničné správy
24. nov. 2022 o 19:00
Zabuchla sa do oveľa staršieho muža: Dani má 28 a jej priateľ... ľudia sú znechutení!

Mohol by jej byť otcom.

Niektoré ženy uprednostňujú randenie s ľuďmi v ich veku, iné však majú záujem o starších mužov. Možno aj dvakrát starších. Podobne je na tom aj pár s vekovým rozdielom 25 rokov. Uprostred neustáleho posudzovania a kritiky okolia argumentuje, že im na názoroch iných nezáleží, pretože sú zamilovaní, píše The Sun. Láska môže prísť, keď to najmenej čakáte. Môžete ju cítiť k niekomu, u koho by ste to nečakali. Aj keď dotyčný nie je učebnicový príklad vášho typu.

Dvojica z TikToku Frank a Dani nie sú typický pár, ktorý by si ostatní ľudia predstavovali, ale funguje im to. Frank je o 25 rokov starší ako Dani a ľudia im tento detail i naďalej pripomínajú. Svoje znechutenie a nesúhlas vyjadrujú pri každom videu, ktoré spolu uverejnia.

Dani má 28 rokov, kým Frank má 53 a je takmer dvakrát starší ako ona. Začali spolu chodiť keď mala Dani 20 a Frank 45. Pár zlomyseľným sledovateľom odkázal, že ignorujú názory tých, ktorí vynášajú súdy. Vo videu s titulkom "Wow, je o 25 rokov starší ako ty," dvojica sedí vedľa seba na na gauči. Dani sa uškrnie cez rameno na Franka, pričom nadpis pokračuje: “Myslíš si, že to bude fungovať,“ a vo chvíli, keď zaznie hudba so slovami: "Je mi jedno, čo hovoria, som do teba zamilovaný," Dani ukazuje na Franka.

"O 8 rokov neskôr a stále to funguje. To ako sa na mňa pozerá," napísala Dani pod video. Hoci väčšina divákov vyjadrila šťastnému páru podporu, zvyšok i tak zanechával najmä hrubé poznámky. Niektorí narážali na to, že Dani je zlatokopka. „Musí byť bohatý," komentoval neprajník. „Musí byť naozaj bohatý," súhlasil ďalší.

Výlev podpory a súhlasu však kritikov utíšil. „Nie ste sami, moja žena a ja sme prešli tým istým. 22 rokov medzi nami. Manželmi sme už 10 rokov a máme 3 krásne deti. Funguje to. DO TOHO," napísal používateľ sociálnej siete. „Milujem tieto komentáre! Ďakujem veľmi pekne," odpovedala Dani. „Môj muž je o 20 rokov starší ako ja, láska môjho života," napísala žena v podobnom vzťahu.