26. sep. 2022 o 13:00
vmr, Koktejl

Zarážajúce, čo mala vyvádzať vojvodkyňa Meghan: Naozaj chcela peniaze za toto?!

placeholder
Britský princ Harry s manželkou Meghan.
Zdroj: TASR/AP

Zdroj z Buckinghamského paláca priniesol zarážajúce informácie.

Celebrity
26. sep. 2022 o 13:00
Zarážajúce, čo mala vyvádzať vojvodkyňa Meghan: Naozaj chcela peniaze za toto?!

Zdroj z Buckinghamského paláca priniesol zarážajúce informácie.

Meghan Markle a princ Harry odstúpili z funkcie vyšších pracujúcich členov kráľovskej rodiny v marci 2020, podľa zamestnancov kráľovskej rodiny vojvodkyňa nikdy nepochopila zmysel kráľovských prechádzok, pri ktorých sa prechádzajú popri ľudu, zdravia ho a prehodia si s ním pár slov.

K podobnej tradícii naposledy došlo po smrti kráľovnej Alžbety II., kedy sa kráľ, ale aj jeho synovia s manželkami zastavili pri smútiacich Britoch a pozdravili ich.

Meghan sa takisto pri nich zastavila a veľmi priateľsky sa s nimi rozprávala. V minulosti však malo byť všetko inak a vojvodkyňa mala svojím správaním robiť poriadne dusno.

Vojvoda a vojvodkyňa boli hitom na ich kráľovskom turné v Austrálii, Meghan tam pôsobila sympaticky a uvoľnene, ale v zákulisí sa malo diať niečo úplne iné. "Hoci si užívala pozornosť, Meghan nedokázala pochopiť zmysel všetkých tých prechádzok, keď si podávala ruky s nespočetným množstvom cudzincov," cituje zdroj z kráľovského dvora portál express.co.uk.

V úryvku z knihy Valentine Low's new Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown', ktorú zverejnil denník The Times, niekoľko zamestnancov povedalo o Meghan, že dokonca nechápala, prečo jej za prechádzky a zvítania s neznámymi ľuďmi neplatia. „Nemôžem uveriť, že za to nedostávam peniaze," citujú Harryho manželku zamestnanci kráľovskej rodiny.

Tajomník komunikácie dvojice Jason Knauf mal dokonca označiť turné za veľmi náročné a práve správanie vojvodkyne ho malo ešte zhoršiť.